Τριήμερη Δράση στον Ακάμα 25 Φεβρουαρίου – 27 Φεβρουαρίου 2023

Είναι με μεγάλη χαρά που σας ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση ψυχαγωγικής πορείας στην περιοχή του Ακάμα κατά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας από 25 Φεβρουαρίου μέχρι και 27 Φεβρουαρίου 2023.

Στη δράση, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενωμοτάρχες και υπενωμοτάρχες της Ομάδας Προσκόπων και όλοι οι Ανιχνευτές της Κοινότητας Ανιχνευτών. Η δράση αυτή, που πλέον έχει καθιερωθεί κάθε Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας και οργανώνεται από την Κοινότητα Ανιχνευτών. Είναι μια ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να περάσουν ένα όμορφο τριήμερο στην περιοχή του Ακάμα, να γνωριστούν καλύτερα με την φύση και μεταξύ τους και να ενισχύσουν τις γνώσεις σε θέματα πεζοπορίας, τοπογραφίας και επιβίωσης.

Για σκοπούς καλύτερου συντονισμού όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα στις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 25/02/2023 για αναχώρηση. Η δράση αναμένετε να ολοκληρωθεί την Δευτέρα 27/02/2023 γύρω στις 17:00. Το τίμημα συμμετοχής του τριημέρου ανέρχεται στα € 50 και περιλαμβάνει την διατροφή, μεταφορά με ιδιωτικό λεωφορείο και υλικά προγράμματος.

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την δήλωση συμμετοχής και να την επιστρέψετε κοντά μας το αργότερο μέχρι το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023.

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε και την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής για σκοπούς οργάνωσης στον σύνδεσμο πιο κάτω :

https://forms.gle/oxXVXt36Puvwmass8

Το επιτελείο της Ομάδας Προσκόπων και της Κοινότητας Ανιχνευτών βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχών χρειαστείτε.

Θα βρείτε αυτούσια την επιστολή στον πιο κάτω σύνδεσμο :

20222023026 Δήλωση για Τριήμερο Ακάμα