Εορταστική Δράση για την Ημέρα του Προσκόπου 2023

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε πως στα πλαίσια των εορτασμών για την Ημέρα του Προσκόπου, το Σύστημα μας το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, 2023  θα λάβει μέρος στις Επαρχιακές δράσεις των τμημάτων που θα είναι σε μορφή μεγάλου παιχνιδιού-περιπέτειας για το κάθε τμήμα ξεχωριστά.

Με τη συμμετοχή τους στη δράση τα Λυκόπουλα, οι Πρόσκοποι και οι Ανιχνευτές μας θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν ένα διαφορετικό και περιπετειώδες παιχνίδι και παράλληλα να εξερευνήσουν και να συνεργαστούν με προσκόπους από άλλα Συστήματα της Επαρχίας μας.

  • Τα Λυκόπουλα θα πρέπει να βρίσκονται στο πάρκινγκ του πάρκου Αγίου Δημητρίου το αργότερο μέχρι τις 09:00 φορώντας την πλήρη προσκοπική τους στολή. Η δράση θα λήξει στις 13:00, ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από το πάρκο.

Το τίμημα συμμετοχής για τα Λυκόπουλα στη δράση έχει οριστεί στα € 6 και περιλαμβάνει υλικά προγράμματος, ρόφημα και αναμνηστικό δράσης.

  • Οι Πρόσκοποι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στάθμευσης ΠΑΣΥΔΥ (κοντά στο Υπ. Οικονομικών) το αργότερο μέχρι τις 09:00 φορώντας την πλήρη προσκοπική τους στολή. Η δράση θα λήξει στις 13:00, ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από τον ίδιο χώρο.

Το τίμημα συμμετοχής για τους Προσκόπους στη δράση έχει οριστεί στα € 7 και περιλαμβάνει υλικά προγράμματος ρόφημα και αναμνηστικό δράσης.

  • Οι Ανιχνευτές θα πρέπει να βρίσκονται στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο το αργότερο μέχρι τις 14:30 φορώντας την πλήρη προσκοπική τους στολή. Η δράση θα λήξει στις 17:30, ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από τον ίδιο χώρο.

Το τίμημα συμμετοχής για τους Ανιχνευτές στη δράση έχει οριστεί στα € 5 και περιλαμβάνει ρόφημα και αναμνηστικό δράσης.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια μικρή τσάντα για την μεταφορά του παγουριού, της γραφικής ύλης και του αδιάβροχου τους.

Η επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να παραδοθεί στο επιτελείο των Τμημάτων μαζί με το τίμημα συμμετοχής μέχρι το  Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, όπου για σκοπούς προγραμματισμού έχει οριστεί και ως η τελευταία ημέρα παραλαβής δηλώσεων συμμετοχής. 

Για περαιτέρω διευκρινήσεις παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Θα βρείτε αυτούσια την επιστολή στον πιο κάτω σύνδεσμο :

20222023025 Εορταστική Συγκέντρωση Ημέρας Σκέψης 2023