Κοινότητα Ανιχνευτών – Δράση Μαίανδρος Ι

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η Παγκύπρια Δράση του Κλάδου Ανιχνευτών «Μαίανδρος Ι» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στα χωριά Επταγώνεια – Αρακαπάς.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ οι Ανιχνευτές οι οποίοι είναι υποψήφιοι Πρόσκοποι Δημοκρατίας (δηλαδή Ανιχνευτές Γ’ Λυκείου).

Οι δραστηριότητες στις οποίες θα κληθούν να συμμετέχουν οι Ανιχνευτές κατά τη διάρκεια της Δράσης Μαίανδρος Ι είναι:

  1. Συντήρηση των εικονογραφημένων τοίχων του χωριού Αρακαπά. (Η εικονογράφηση έγινε στα πλαίσια της ανάπλασης του χωριού που πλήγηκε κατά τις πυρκαγιές τον Ιούλιο του 2021)
  2. Κατασκευές από παλέτα είτε για χρήση ως κάδων ανακύκλωσης είτε ως παγκάκια.

Στην δράση «Μαίανδρος Ι», οι Ανιχνευτές θα πρέπει να βρίσκονται στο Δημοτικό Σχολείο «Ιαματικής» στο χωριό Επταγώνεια στις 09:00. Η δράση αναμένεται να τελειώσει στις 15:00 στον ίδιο χώρο. Τα μεταφορικά θα διευθετηθούν από την Επαρχιακή Εφορεία και θα ανακοινωθεί η ώρα και ο χώρος σε μετέπειτα στάδιο.

Το κόστος της δράσης ανέρχεται στα €10, το οποίο περιλαμβάνει μεταφορικά, 2 ροφήματα και γεύμα.

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την δήλωση συμμετοχής και να την επιστρέψετε κοντά μας το αργότερο μέχρι το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023.

Το επιτελείο της Κοινότητας Ανιχνευτών βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχών χρειαστείτε.

20222023027 Δράση Μαίανδρος Ι 2023