Συγκεντρώσεις για τον μήνα Μάρτιο, Εθνικές επέτειοι και Light It up Blue

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 23 Μαρτίου ΘΑ έχουμε κανονικά Συγκέντρωση αλλά το Σάββατο 30 Μαρτίου ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση, ένεκα του τριημέρου της 01 Απριλίου.

  • Εθνικές επέτειοι:

Οι εθνικές επέτειοι πραγματοποιούνται για να τιμήσουμε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για τα ιδανικά της Πατρίδας, της Πίστης και της Ελευθερίας. Ως Πρόσκοποι, οφείλουμε να συμμετέχουμε με ενθουσιασμό, ζήλο και σεβασμό στις δράσεις με αυτό τον σκοπό.

Με την παρούσα επιστολή, σας ενημερώνουμε για το καθιερωμένο Εωθινό που πραγματοποιούμε για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Το πρωί της συγκεκριμένης ημέρας στις 05:00 πμ η μπάντα μας θα συγκεντρωθεί στο χώρο του Συστήματος μας από όπου και θα ξεκινήσει πορεία παιανίζοντας στον παλιό Στρόβολο.

Σας προσκαλούμε επίσης στην Λαμπαδηφορία που οργανώνει το Σύστημα μας για την Εθνική Επέτειο της 1ης Απριλίου.

Η λαμπαδηφορία θα ξεκινήσει στις 19:00 το απόγευμα της 1ης Απριλίου από τον χώρο του Συστήματος και αναμένεται να διαρκέσει μια ώρα. Της Λαμπαδηφορίας θα προπορεύεται η μπάντα του Συστήματος μας η οποία θα παιανίζει εμβατήρια.

Στις εν λόγω δράσεις είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, Λυκόπουλα, Πρόσκοποι, Ανιχνευτές, μέλη του Δικτύου (με πλήρη στολή), γονείς και φίλοι για να συμμετάσχετε. Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι όλα τα ανήλικα Μέλη θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα καθώς οι Βαθμοφόροι θα συμμετέχουν στην Μπάντα.

  • Light it Up Blue:

Στις 2 Απριλίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό. Η Κύπρος κλήθηκε να συμμετάσχει στην εκδήλωση “Light it up Blue” για όγδοη χρονιά η οποία διοργανώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διάφορα κτίρια και μνημεία της χώρας φωτίζονται με μπλε φώτα και τοποθετούν ενημερωτικό πανό.

Η μπάντα του συστήματος μας θα συμμετάσχει στην πιο πάνω εκδήλωση, στις 02 Απριλίου παιανίζοντας κατά την διάρκεια της πορείας που θα γίνει στη Λευκωσία στις 19:00 με εκκίνηση και τερματισμό το Δημαρχείο Λευκωσίας, το οποίο και θα φωταγωγηθεί.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε μαζί μας.

2019036 25 Μαρτίου, 1η Απριλίου και Light it up Blue