Κοινότητα Ανιχνευτών – Δήλωση Συμμετοχής για Διήμερο Διαβίωσης Επαρχίας

Το Σαββατοκύριακο 16-17/03/2019, θα γίνει το διήμερο διαβίωσης του Κλάδου Ανιχνευτών, στη περιοχή Λυθροδόντα και Μάντρας του Καμπιού.

Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό θα όλοι οι Ανιχνευτές που έχουν ολοκληρώσει την εισδοχή τους στον Κλάδο. Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών έχει οριστεί στους 100, με προτεραιότητα στους Ανιχνευτές Β’ Λυκείου για να διασφαλιστεί η σωστή και υψηλή ποιότητα της δράσης. Όσοι Ανιχνευτές Α’ τάξης δεν μπορέσουν να συμμετάσχουν στην δράση, θα έχουν την ευκαιρία την επόμενη χρονιά. Επίσης προτεραιότητα έχουν οι τελειόφοιτοι Ανιχνευτές που δεν έχουν ολοκλήρωση αυτή την απαίτηση.

Η έναρξη του διημέρου έχει οριστεί στις 11:00πμ στο Ταχυδρομείο Προδρόμου. Η αναχώρηση θα γίνει ΑΚΡΙΒΩΣ στις 11:15πμ.

Στο διήμερο θα εξεταστούν τα ακόλουθα:

  1. Συλλογή
  2. Ημερολόγιο
  3. Μαγείρεμα σε ανοιχτή φωτιά,
  4. Στήσιμο λειτουργικής καλύβας

 Βάση των πιο πάνω θεμάτων στα οποία θα κληθούν να εξεταστούν οι Ανιχνευτές, στα υλικά τους δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένα είδος μαγειρικών σκευών, ούτε γκαζάκια, παρά μόνο καραβάνες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για το γεύμα αλλά και για μαγείρεμα. Όσοι Ανιχνευτές παρόλα αυτά, έχουν μαζί τους τέτοιο εξοπλισμό, δεν θα τους επιτραπεί η χρήση τους.

Το κόστος της δράσης έχει ανέλθει στα 15 ευρώ και καλύπτει όλα τα έξοδα της δράσης και μεταφορικά. Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την δήλωση συμμετοχής και να την επιστρέψετε κοντά μας το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019.

2019035 ΚΑ – Δήλωση Συμμετοχής για Διήμερο Διαβίωσης ΕΕ