Αγέλη Λυκοπούλων – Δήλωση Συμμετοχής Διημέρου Τμήματος στον Κόρνο

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Διήμερη Δράση της Αγέλης μας θα πραγματοποιηθεί στο Εκπαιδευτικό Κέντρο του Σώματος Προσκόπων Κύπρου στο χωριό Κόρνος το Σαββατοκύριακο 23 – 24 Μαρτίου, 2019.

Σε τέτοιες δράσεις, μας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθούμε με πράγματα που δεν έχουμε το χρόνο να υλοποιήσουμε κατά τις συγκεντρώσεις μας κάθε Σάββατο. Παράλληλα, στα παιδιά δίνεται η ευκαιρία, ή αν θέλετε η πρόκληση, να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους μακριά από το σπίτι, πάντοτε με την επίβλεψη των Βαθμοφόρων και φυσικά να προετοιμαστούν για τη δράση που κάθε Πρόσκοπος περιμένει με ανυπομονησία, την καλοκαιρινή Κατασκήνωση!

Το τίμημα συμμετοχής στη δράση έχει οριστεί στα € 20 και περιλαμβάνει €8 μεταφορικά από και προς το χωριό , €8 διατροφή και €4 υλικά προγράμματος.

Τα λυκόπουλα πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα το Σάββατο 23 Μαρτίου το αργότερο μέχρι τις 07:30 φορώντας την πλήρη προσκοπική τους στολή. Η δράση θα λήξει την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 13:00 με την επιστροφή μας από το χωριό, ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από το Σύστημα.

Η επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να παραδοθεί στην Αγέλη μας μαζί με το τίμημα συμμετοχής μέχρι το  Σάββατο 16 Μαρτίου, όπου για σκοπούς προγραμματισμού έχει οριστεί και ως η τελευταία ημέρα παραλαβής δηλώσεων συμμετοχής. 

Το επιτελείο της Αγέλης μας βρίσκεται στη διάθεση σας οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες χρειαστείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 96 523 951.

2019033 ΑΛ – Διήμερο Αγέλης