Πρωτοχρονιάτικος Λαχνός και Προσφορά Δώρων

Είναι με μεγάλη χαρά που σας ανακοινώνουμε ότι το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, το Σύστημα μας οργανώνει την Χριστουγεννιάτικη του εκδήλωση.

Σε κάθε μέλος του Συστήματος έχει δοθεί αριθμός λαχνών, τους οποίους παρακαλούμε όπως ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να πουλήσουν, καλλιεργώντας τους ταυτόχρονα το αίσθημα της προσφοράς προς το Σύστημα. Οι λαχνοί πρέπει να επιστραφούν κοντά μας το αργότερο μέχρι το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024.

Όπως θα γνωρίζετε, ο πρωτοχρονιάτικος λαχνός του Συστήματος αποτελεί το μοναδικό έσοδο που έχει το Σύστημα μας και που μας επιτρέπει να συνεχίζουμε να λειτουργούμε και να εφαρμόζουμε απρόσκοπτα το προσκοπικό πρόγραμμα.

Κατά την διάρκεια της πρώτης μας συγκέντρωσης για το έτος 2024 θα πραγματοποιηθεί κλήρωση δώρων και παρακαλούμε, όσοι μπορείτε, όπως μας παραχωρήσετε κάποια δώρα για να συμπεριληφθούν στην κλήρωση μας. Το όνομα της εταιρείας ή του ατόμου που θα προσφέρει θα αναφερθεί και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης μας.

Με γνώμονα ότι ο σημαντικότερος οικονομικός πόρος του Συστήματος μας είναι η απλόχερη βοήθεια φίλων όπως εσείς, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων.

Παραμένω στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις χρειαστείτε στο 99 378 325.

20232024021 Χριστουγεννιάτικος Λαχνός και Προσφορά Δώρων