Ομάδα Προσκόπων – Διήμερο 09-10 Δεκεμβρίου

Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε για το Πρώτο Διήμερο της 76ης Ομάδας Προσκόπων Στροβόλου που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 09-10 Δεκεμβρίου 2023 στον χώρο του Συστήματος μας.

Στην εν λόγω δράση, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία μιας διήμερης δράσης εντός του χώρου του συστήματος όπου μαζί με τους υπόλοιπους προσκόπους θα μπορέσουν να ζήσουν μοναδικές προσκοπικές στιγμές. Το πρόγραμμα του διημέρου θα περιλαμβάνει προσκοπικές κατασκευές, θα δώσει την ευκαιρία στους προσκόπους να νιώσουν την εμπειρία του καταμερισμού εργασιών κατά την υλοποίηση των μαγειρικών διαγωνισμών που θα έχουν να φέρουν εις πέρας και είναι η ευκαιρία για πρακτική εφαρμογή των όσων έμαθαν στις συγκεντρώσεις των προηγούμενων Σαββάτων.

Το τίμημα συμμετοχής στη δράση έχει οριστεί στα € 25 και περιλαμβάνει τη διατροφή, τα υλικά προγράμματος και το αναμνηστικό του διημέρου. Παρακαλούμε όπως η δήλωση συμμετοχής  να συμπληρωθεί και να παραδοθεί στο επιτελείο της Ομάδας μέχρι το Σάββατο 02 Δεκεμβρίου 2023.

Οι πρόσκοποι πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου το αργότερο μέχρι τις 08:00 π.μ. φορώντας περιβολή εργασίας (βλ. ατομικά εφόδια).

Σχετικά με την λήξη της δράσης, παρακαλούμε όπως οι Γονείς προσέλθουν στον χώρο του Συστήματος μας την Κυριακή η ώρα 11:30, για αξιολόγηση των κατασκευών και προσκοπική ψυχαγωγία. Η τελική λήξη και αναχώρηση αναμένεται η ώρα 13:00. 

 Για εκπαιδευτικούς σκοπούς αλλά και προς διευκόλυνση σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί ο κάθε Πρόσκοπος κατά τη διήμερη δράση.

Το επιτελείο της Ομάδας  βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχών χρειαστείτε.

Θα βρείτε αυτούσια την επιστολή στον πιο κάτω σύνδεσμο :

20232024019 ΟΠ Διήμερο Ομάδας Προσκόπων