Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση 2023

Σε συνέχεια της προηγούμενης μας επιστολής θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η Χριστουγεννιάτικη μας εκδήλωση θα γίνει το επόμενο Σάββατο δηλαδή στις 16 Δεκεμβρίου, 2023 και ώρα 15:00, στο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ του Δήμου Στροβόλου (Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης στη συμβολή της οδού Σταυρού και Λεωφόρου Ιωάννη Χατζηιωσήφ).

Είμαστε σίγουροι ότι θα αγκαλιάσετε την προσπάθεια μας αυτή που μοναδικό σκοπό έχει τη μεταξύ μας καλύτερη γνωριμία και να απολαύσετε τα παιδιά σας σε ένα πολύ σύντομο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα.

Παράλληλα, όλοι μαζί, με ιδιαίτερη χαρά, τόσο οι Βαθμοφόροι, όσο και η Επιτροπή Γονέων του Συστήματος θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί, δυνατά το ΠΑΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ !!!

Παρακαλούμε όπως η προσέλευση των Λυκοπούλων, Προσκόπων και Ανιχνευτών γίνει με πλήρη Προσκοπική Στολή και να έχουν μαζί τους ένα κόκκινο καπέλο του Αγίου Βασίλη.

 Επίσης, ανήμερα της εκδήλωσης τα μέλη μας θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκδήλωσης για την γενική πρόβα στις 14:00.

Το Σύστημα μας θα ξεκινήσει και πάλι τις συγκεντρώσεις του κανονικά με το νέο έτος, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, 2024  και ώρα 15:00 – 17:00 με την κλήρωση και του πρωτοχρονιάτικου μας λαχνού.

Επίσης, στην πρώτη συγκέντρωση της Χρονιάς για το 2024 θα τιμήσουμε το Λυκόπουλο, τον Πρόσκοπο και τον Ανιχνευτή με τις περισσότερες παρουσίες και ήθος (προσκοπικό πνεύμα) δηλαδή το καλύτερο Λυκόπουλο, Πρόσκοπο και Ανιχνευτή του πρώτου τριμήνου.

Σας περιμένουμε λοιπόν να απολαύσετε τα παιδιά σας σε ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα που μόνο οι πρόσκοποι του Στροβόλου ξέρουν να προσφέρουν και να κλίσουμε και το 2023 σαν οικογένεια.

Για ότι άλλο χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

20232024022 Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση 2023