Κοινότητα Ανιχνευτών – Διήμερο στον Μαθιάτη, 20-21 Ιανουαρίου 2024

Είναι με μεγάλη χαρά που επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε για το διήμερο της 76ης Κοινότητας Ανιχνευτών που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Μαθιάτης το Σαββατοκύριακο 20 – 21 Ιανουαρίου 2024.

Σκοπός του διημέρου είναι τα παιδιά σας να συνεχίσουν την προσπάθεια τους για υλοποίηση των απαιτήσεων που απαιτεί το κατάλληλα διαμορφωμένο τους πρόγραμμα και επίσης για διαβίωση. Στο κομμάτι διαβίωσης περιλαμβάνετε κατασκευή καλύβας, μαγείρεμα σε ανοικτή φωτιά.

Οι Ανιχνευτές  πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα το Σάββατο 20 Ιανουαρίου το  αργότερο μέχρι τις 08:00 πμ φορώντας περιβολή εργασίας (επισυνάπτονται ατομικά εφόδια). Η δράση θα λήξει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 13:00 με την επιστροφή μας από το χωριό, ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από το Σύστημα.

Το τίμημα συμμετοχής στη δράση έχει οριστεί στα € 25 και περιλαμβάνει τη μεταφορά, τη διατροφή και τα υλικά προγράμματος. Παρακαλούμε όπως η δήλωση συμμετοχής  να συμπληρωθεί και να παραδοθεί στο επιτελείο της Κοινότητας μέχρι το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024.

Για εκπαιδευτικούς σκοπούς αλλά και προς διευκόλυνση σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί ο κάθε Ανιχνευτής κατά τη διήμερη δράση. Καλό θα ήταν λόγω των καιρικών συνθηκών, όπως οι Ανιχνευτές έχουν μαζί τους αδιάβροχα.

Το επιτελείο της Κοινότητας βρίσκεται στη διάθεση σας για επιπλέον απορίες ή διευκρινίσεις που τυχόν να έχετε.

Θα βρείτε αυτούσια την επιστολή στον πιο κάτω σύνδεσμο :

20232024024 ΚΑ – Διήμερο Ανιχνευτών ”ΔΑΙΔΑΛΟΣ” – Μαθιάτης