Πρόγραμμα Συγκεντρώσεων Φεβρουάριου – Μαρτίου

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το πρόγραμμα συγκεντρώσεων του Συστήματος μας για τον υπόλοιπο μήνα Φεβρουάριο και ολόκληρο τον μήνα Μάρτιο.

Ο μήνας Φεβρουάριος για εμάς τους προσκόπους είναι μήνας αφιερωμένος στον ιδρυτή του Προσκοπισμού μιας και η γενέθλιος του ημέρα ήταν στις 22 Φεβρουαρίου. Για τους εορτασμούς που θα υλοποιηθούν στις 18 Φεβρουαρίου ενημερωθήκατε σε σχετική ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες ανά τμήμα. Συνεπώς, το Σύστημα θα παραμείνει κλειστό κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης μας συγκέντρωσης στις 15:00 – 17:00.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση, ένεκα του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας.

Το Σάββατο 04, 11 και 18 Μαρτίου θα έχουμε κανονικά την συγκέντρωση μας στις 15:00 – 17:00.

Επίσης, σας ενημερώνουμε για το καθιερωμένο Εωθινό που πραγματοποιούμε για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Το πρωί της συγκεκριμένης ημέρας στις 05:00 π.μ. η μπάντα μας θα συγκεντρωθεί στο χώρο του Συστήματος μας από όπου και θα ξεκινήσει πορεία παιανίζοντας στον παλιό Στρόβολο.

Επιπρόσθετα, το Σύστημα μας θα λάβει μέρος και στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Πρόσκοποι, οι Ανιχνευτές και τα Λυκόπουλα (Πρώτους και Δεύτερους Εξάδων). Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα στις 08:00 το πρωί της 25ης Μαρτίου με πλήρη προσκοπική στολή (μπερέ και μαύρα ή καφέ παπούτσια).

Θα ακολουθήσουν και σχετικές ανακοινώσεις με λεπτομέρειες εντός του μήνα.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις χρειαστείτε.

Θα βρείτε αυτούσια την επιστολή στον πιο κάτω σύνδεσμο :

20222023029 Πρόγραμμα Συγκεντρώσεων Φεβρουάριου – Μαρτίου