Έρευνα Αγοράς Εξοπλισμού για Δράσεις 76ης Ομάδας Πρόσκοπων

Οι προσκοπικές μας δράσεις συνεχίζονται και σε μερικές βδομάδες τα παιδιά σας θα λάβουν μέρος στην πρώτη δράση με θέμα την Τοπογραφία για την χρονιά 2022 – 2023.

O σκοπός της δράσης είναι εκπαιδευτικός και θα δώσει την ευκαιρία στους προσκόπους να νιώσουν την εμπειρία της πορείας στη φύση και της γνωριμίας νέων τοπίων. Επίσης, είναι η ευκαιρία για πρακτική εφαρμογή των όσων έμαθαν στις συγκεντρώσεις των προηγούμενων Σαββάτων.

Σας παραθέτουμε πιο κάτω κάποιες επιλογές καταστημάτων που θα βρείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό για την επερχόμενη τους δράση.

Σημαντικά χαρακτηριστικά για την αγορά ορειβατικών παπουτσιών :

  • Να αγκαλιάζουν τον αστράγαλο, δηλαδή μποτάκι.
  • Η σόλα να έχει καλή μόνωση, διαπνευσιμότητα και αδιαβροχοποίηση, όπως Gore-tex.
  • Ιδανικά να είναι αδιάβροχα

Έρευνα αγοράς καταστημάτων για παπούτσια ορειβασίας :

  1. https://www.intersport.com.cy/ (πολύ προσιτές τιμές)
  2. https://www.sportsdirect.com/ (πολύ προσιτές τιμές)
  3. https://survivalsports.com.cy/ (Με αυτό το κατάστημα έχουμε συνεργασία και ενημερώνοντας τον πωλητή ότι είστε πρόσκοποι στο 76ο Σύστημα έχετε έκπτωση στις αγορές σας)
  4. https://getout.cy/ (Με αυτό το κατάστημα έχουμε συνεργασία και ενημερώνοντας τον πωλητή ότι είστε πρόσκοποι στο 76ο Σύστημα έχετε έκπτωση στις αγορές σας)
  5. https://www.facebook.com/lellakentonis (Με αυτό το κατάστημα έχουμε συνεργασία και ενημερώνοντας τον πωλητή ότι είστε πρόσκοποι στο 76ο Σύστημα έχετε έκπτωση στις αγορές σας)

Το επιτελείο της Ομάδας  βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχών χρειαστείτε.

Θα βρείτε αυτούσια την επιστολή πιο κάτω :

20222023030 ΟΠ Παπούτσια Ορειβασίας