Ομάδα Προσκόπων – Εορταστική Συγκέντρωση για Ημέρας Σκέψης 2019

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε πως στα πλαίσια των εορτασμών για την Ημέρα Σκέψης, ο κλάδος Προσκόπων της Επαρχίας μας διοργανώνει και φέτος μία μεγάλη δράση που απευθύνεται προς όλους τους προσκόπους. Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, από τις 8:30 πμ μέχρι και τις 15:30 μμ, στο κέντρο της Λευκωσίας.

Για την δράση το κόστος συμμετοχής είναι € 8 ( τροφοδοσία και υλικά προγράμματος) το οποίο πρέπει να προσκομιστεί το αργότερο μέχρι το  Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, όπου για σκοπούς προγραμματισμού έχει οριστεί και ως η τελευταία ημέρα παραλαβής του κόστους συμμετοχής.

Οι πρόσκοποι θα πρέπει να βρίσκονται στην Τάφρο Κωστάντζας η ώρα 08:30 με πλήρη προσκοπική στολή. Η λήξη της δράσης θα γίνει η ώρα 15:30 στον ίδιο χώρο. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια μικρή τσάντα για να βάλουν μέσα το ρόφημα και σνακ που θα τους δοθεί από την αρχή της δράσης. Καλό θα ήταν, όλοι να έχουν μαζί τους νερό, γραφική ύλη και αδιάβροχο (σακάκι και παντελόνι).

Για την καλύτερη μας οργάνωση, παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή στον πιο κάτω σύνδεσμο αναγράφοντας το όνομα του παιδιού σας (π.χ. Στέλλα Κ. Θεοδώρου) :

https://goo.gl/forms/OWQvRiizp5sBo7KQ2

Η έντυπη δήλωση και το κόστος συμμετοχής πρέπει να προσκομιστούν στο Σύστημα το αργότερο μέχρι τις 16/02/2019.

2019028 ΟΠ – Εορταστική Συγκέντρωση για Ημέρα Σκέψης 2019