Αγέλη Λυκοπούλων – Εορταστική Συγκέντρωση για Ημέρα Σκέψης 2019

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε πως στα πλαίσια των εορτασμών για την Ημέρα Σκέψης, το Σύστημα μας συνδιοργανώνει κοινή δράση με τα Προσκοπικά Συστήματα της Επαρχίας Λευκωσίας, 40ον Έγκωμης, 107ον Λυκαβητού και 286ον Δευτεράς, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 με μεγάλο παιχνίδι-περιπέτειας στον χώρο του Πάρκου Προδρόμου κάτω στην Λευκωσία.

Για την δράση το κόστος συμμετοχής είναι € 4 ( τροφοδοσία, υλικά προγράμματος και μεταφορικά) το οποίο πρέπει να προσκομιστεί το αργότερο μέχρι το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, όπου για σκοπούς προγραμματισμού έχει οριστεί και ως η τελευταία ημέρα παραλαβής του κόστους συμμετοχής.

Τα Λυκόπουλα, θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του Συστήματος μας η ώρα 13:00 με πλήρη προσκοπική στολή. Η δράση θα ολοκληρωθεί στις 17:30, ώρα κατά την οποία θα μπορείτε να πάρετε τα παιδιά σας από τον χώρο του Συστήματος.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια μικρή τσάντα για την μεταφορά του παγουριού, της γραφικής ύλης και του αδιάβροχου τους.

Για την καλύτερη μας οργάνωση, παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή στον πιο κάτω σύνδεσμο αναγράφοντας το όνομα του παιδιού σας (π.χ. Στέλλα Κ. Θεοδώρου) :

https://goo.gl/forms/3toYNqOsuXKWsQpl1

Η έντυπη δήλωση και το κόστος συμμετοχής πρέπει να προσκομιστούν στο Σύστημα το αργότερο μέχρι τις 16/02/2019.

2019029 ΑΛ – Εορταστική Συγκέντρωση για Ημέρα Σκέψης 2019