Κοινότητα Ανιχνευτών – Εορταστική Συγκέντρωση για Ημέρα Σκέψης 2019

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε πως στα πλαίσια των εορτασμών για την Ημέρα Σκέψης, ο κλάδος Ανιχνευτών της Επαρχίας μας διοργανώνει και φέτος μία μεγάλη δράση που απευθύνεται προς όλους τους Ανιχνευτές (εξεταστικό Πρώτων Βοηθειών και Σκαπανικής). Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, από τις 8:30 πμ μέχρι και τις 15:30 μμ, στο κέντρο της Λευκωσίας.

Για την δράση το κόστος συμμετοχής είναι € 5 ( τροφοδοσία και υλικά προγράμματος) το οποίο πρέπει να προσκομιστεί το αργότερο μέχρι το  Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, όπου για σκοπούς προγραμματισμού έχει οριστεί και ως η τελευταία ημέρα παραλαβής του κόστους συμμετοχής.

Οι Ανιχνευτές θα πρέπει να βρίσκονται στην Τάφρο Κωστάντζας η ώρα 08:30 με πλήρη προσκοπική στολή. Η λήξη της δράσης θα γίνει η ώρα 15:30 στον ίδιο χώρο. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια μικρή τσάντα για να βάλουν μέσα το ρόφημα και σνακ που θα τους δοθεί από την αρχή της δράσης. Καλό θα ήταν, όλοι να έχουν μαζί τους νερό, γραφική ύλη και αδιάβροχο (σακάκι και παντελόνι).

Η έντυπη δήλωση και το κόστος συμμετοχής πρέπει να προσκομιστούν στο Σύστημα το αργότερο μέχρι τις 16/02/2019.

Για περεταίρω διευκρινήσεις παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

2019030 ΚΑ – Εορταστική Συγκέντρωση για Ημέρα Σκέψης 2019