Προκαταρτική Δήλωση Θερινής Κατασκήνωσης στο Τρόοδος 29/06 – 06/07

Λίγοι μόνο μήνες μας χωρίζουν από την κλιμάκωση της προσκοπικής μας χρονιάς με μοναδικό επιστέγασμα της την θερινή μας κατασκήνωση. Όπως έχει αποφασιστεί από το επιτελείο του Συστήματος μας, φέτος, γιορτάζοντας όλοι μαζί τα 60 χρόνια Ιστορίας μας, θα πραγματοποιήσουμε την θερινή μας κατασκήνωση στις 29 Ιουνίου μέχρι 06 Ιουλίου 2019 στον κατασκηνωτικό χώρο του Σώματος Κυπρίων Οδηγών στο Τρόοδος.

Για τον βέλτιστο προγραμματισμό της κατασκήνωσης, τόσο από την δική μας όσο και την δική σας πλευρά, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη προκαταρκτική δήλωση συμμετοχής για την θερινή κατασκήνωση.

Οι συμπληρωμένες προκαταρτικές και ιατρικές δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να μας επιστραφούν μέχρι το Σάββατο 16 Μαρτίου κατά την διάρκεια των συγκεντρώσεων μας.

Η κατασκήνωση θα κοστίσει € 120 και περιλαμβάνει το κόστος υλοποίησης του προγράμματος, το μεταφορικό μέσο και το αναμνηστικό.  Για δική σας ευκολία, το κόστος της κατασκήνωσης θα καταβληθεί σε 3 δόσεις :

  • Α’ δόση: € 50 μέχρι τις 16 Μαρτίου
  • Β’ δόση: € 50 μέχρι τις 20 Απριλίου
  • Γ’ δόση: € 20 μέχρι τις 25 Μαΐου

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να εξοφλήσετε όλο το ποσό σε μια δόση.

Επισημαίνουμε ότι δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων και έτσι η καταβολή της Α’ δόσης θα θεωρηθεί ως η δεσμευτική δήλωση συμμετοχής στην κατασκήνωση.

Τα αδέλφια (Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές), όπως και κάθε χρόνο, ενδέχεται να επωφεληθούν έκπτωση για το κόστος της κατασκήνωσης. Σχετική ενημέρωση θα σταλεί αργότερα.

Στόχος μας είναι να μην στερηθεί κανείς την κατασκήνωση για οικονομικούς λόγους. Για αυτό, αν υπάρχει οποιοδήποτε σχετικό θέμα, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στα πιο κάτω τηλέφωνα επικοινωνίας.

Για την Αγέλη Λυκοπούλων : Α.Α.Λ. – Ανθή Σαμαρά 99 297 121

Για την Ομάδα Προσκόπων : Α.Ο.Π. – Δέσπω Λαζάρου 99 777 017

Για την Κοινότητα Ανιχνευτών : Α.Κ.Α. – Σταύρος Μιχαήλ 99 336 663

2019027 Προκαταρτική Δήλωση Θερινής Κατασκήνωσης Συστήματος