Μονοήμερο Λυκοπούλων και Γονέων – Πάρκο Αθαλάσσας

Επικοινωνούμε μαζί σας με ιδιαίτερη χαρά για να σας ενημερώνουμε ότι η Αγέλη μας την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 διοργανώνει μεγάλο παιχνίδι-κορύφωσης του μηνιαίου μας θέματος στον χώρο του Πάρκου Αθαλάσσας.

Σε τέτοιες δράσεις, μας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθούμε με δραστηριότητες που δεν έχουμε το χρόνο να υλοποιήσουμε κατά τις συγκεντρώσεις μας κάθε Σάββατο. Παράλληλα, στα παιδιά δίνεται η ευκαιρία, ή αν θέλετε η πρόκληση, να δοκιμάσουν όλα όσα έχουν μάθει κατά την διάρκεια του πρώτου μας μηνιαίου θέματος, σε συνεργασία με τις εξάδες τους και εξερευνώντας.

Επίσης, εννοείτε ότι εσείς αγαπημένοι μας γονείς δεν θα μπορούσατε να λείψετε σε αυτή την σημαντική πρώτη μας δράση εκτός Συστήματος. Το παιχνίδι που θα παίξουν τα παιδιά σας θα είναι το ένα μέρος για την κορύφωση του μύθου μας, το άλλο θα είναι για εσάς όπου θα υπάρχει ένα παρόμοιο παιχνίδι που θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ολοκλήρωση του μηνιαίου μας θέματος. Θα σας περιμένουμε για να ζήσουμε μαζί στιγμές περιπέτειας και προσκοπικής διασκέδασης.

Το τίμημα συμμετοχής στη δράση έχει οριστεί στα € 5 και περιλαμβάνει αναμνηστικό, ρόφημα και υλικά προγράμματος.

Τα λυκόπουλα και οι γονείς θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο του Πάρκου Αθαλάσσας (είσοδος: Άγιος Γεώργιος – Γενικό Νοσοκομείο ) η ώρα 09:00 με πλήρη προσκοπική στολή τα μέλη μας και αθλητική περιβολή οι γονείς. Η δράση θα ολοκληρωθεί στις 12:00, ώρα κατά την οποία θα μπορείτε να πάρετε τα παιδιά σας από τον ίδιο χώρο.

ΒΛΕΠΕ ΧΑΡΤΗ ΠΙΟ ΚΑΤΩ

Η επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να παραδοθεί στην Αγέλη μας μαζί με το τίμημα συμμετοχής μέχρι το  Σάββατο 27 Νοεμβρίου, όπου για σκοπούς προγραμματισμού έχει οριστεί και ως η τελευταία ημέρα παραλαβής δηλώσεων συμμετοχής. 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια μικρή τσάντα για την μεταφορά του παγουριού, της γραφικής ύλης και του αδιάβροχου τους.

Για την καλύτερη μας οργάνωση, παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή στον πιο κάτω σύνδεσμο αναγράφοντας το όνομα του παιδιού σας (π.χ. Στέλλα Κ. Θεοδώρου), το αργότερο μέχρι τις 24/11/2021:

https://forms.gle/jqxvjtJ3ttDraXV27

Για περαιτέρω διευκρινήσεις παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

20212022012 ΑΛ Μονοήμερο – Πάρκο Αθαλάσσας