Ομάδα Προσκόπων – Έρευνα Αγοράς Εξοπλισμού για Μονοήμερη Πορεία

Οι προσκοπικές μας μονοήμερες δράσεις είναι γεγονός, σε μερικές βδομάδες τα παιδιά σας θα λάβουν μέρος στην πρώτη μονοήμερη Πορεία για την χρονιά 2021 – 2022.

O σκοπός του μονοήμερου είναι εκπαιδευτικός και θα δώσει την ευκαιρία στους προσκόπους να νιώσουν την εμπειρία της πορείας στη φύση και της γνωριμίας νέων τοπίων. Επίσης είναι η ευκαιρία για πρακτική εφαρμογή των όσων έμαθαν στις συγκεντρώσεις των προηγούμενων Σαββάτων.

Σας παραθέτουμε πιο κάτω κάποιες επιλογές καταστημάτων που θα βρείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό για την επερχόμενη τους δράση.

Σημαντικά χαρακτηριστικά για την αγορά ορειβατικών παπουτσιών :

  • Να αγκαλιάζουν τον αστράγαλο, δηλαδή μποτάκι.
  • Η σόλα να έχει καλή μόνωση, διαπνευσιμότητα και αδιαβροχοποίηση, όπως Gore-tex.
  • Ιδανικά να είναι αδιάβροχα

Έρευνα αγοράς καταστημάτων για παπούτσια ορειβασίας :

  1. https://www.intersport.com.cy/ (πολύ προσιτές τιμές)
  2. https://www.sportsdirect.com/ (πολύ προσιτές τιμές)
  3. https://survivalsports.com.cy/ (Με αυτό το κατάστημα έχουμε συνεργασία και ενημερώνοντας τον πωλητή ότι είστε πρόσκοποι στο 76ο Σύστημα έχετε έκπτωση στις αγορές σας)
  4. https://getout.cy/ (Με αυτό το κατάστημα έχουμε συνεργασία και ενημερώνοντας τον πωλητή ότι είστε πρόσκοποι στο 76ο Σύστημα έχετε έκπτωση στις αγορές σας)
  5. https://www.facebook.com/lellakentonis (Με αυτό το κατάστημα έχουμε συνεργασία και ενημερώνοντας τον πωλητή ότι είστε πρόσκοποι στο 76ο Σύστημα έχετε έκπτωση στις αγορές σας)

Το επιτελείο της Ομάδας  βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχών χρειαστείτε.

20212022011 ΟΠ Παπούτσια Ορειβασίας