Μονοήμερη Πορεία 76ης Ομάδας Προσκόπων

Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε για το Πρώτο Διήμερο της 76ης Ομάδας Προσκόπων Στροβόλου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 και θα έχει τη μορφή πορείας και θα γίνει στην περιοχή Μαθιάτη.

O σκοπός του μονοήμερου είναι εκπαιδευτικός και θα δώσει την ευκαιρία στους προσκόπους να νιώσουν την εμπειρία της πορείας στη φύση και της γνωριμίας νέων τοπίων. Επίσης είναι η ευκαιρία για πρακτική εφαρμογή των όσων έμαθαν στις συγκεντρώσεις των προηγούμενων Σαββάτων.

Το τίμημα συμμετοχής στη δράση έχει οριστεί στα € 10 και περιλαμβάνει μεταφορικά, τροφοδοσία, αναμνηστικό και υλικά προγράμματος.

Οι πρόσκοποι πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα το Σάββατο 27 Νοεμβρίου το αργότερο μέχρι τις 07:00π.μ. Η δράση θα λήξει το Σάββατο στις 18:00μ.μ. ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από το Σύστημα.

Για εκπαιδευτικούς σκοπούς αλλά και προς διευκόλυνση σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί ο κάθε Πρόσκοπος κατά τη μονοήμερη δράση.

 Η επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να παραδοθεί στο επιτελείο της Ομάδας μας μαζί με το τίμημα συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, όπου για σκοπούς προγραμματισμού έχει οριστεί και ως η τελευταία ημέρα παραλαβής δηλώσεων συμμετοχής.  Για την καλύτερη μας οργάνωση, παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή και στον πιο κάτω σύνδεσμο αναγράφοντας το όνομα του παιδιού σας (π.χ. Στέλλα Κ. Θεοδώρου), το αργότερο μέχρι τις 24/11/2021:

https://forms.gle/eKLMg717vKVFNvc56

Παρακαλούμε όπως όλοι οι συμμετέχοντες κατά την άφιξη τους να είναι με στολή εργασίας ( Μακρύ παντελόνι, φανέλα ή φόρμα προσκοπική, αδιάβροχο, μαντήλι και κλειστά παπούτσια )

Το επιτελείο της Ομάδας  βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχών χρειαστείτε :

20212022013 ΟΠ Μονοήμερη Πορεία