Κοινότητα Ανιχνευτών – Επαρχιακό Διήμερο Ανιχνευτών, 23 – 24 Σεπ 2023

Αρχικά, εύχομαι σε όλους καλή νέα προσκοπική χρονιά. Βάσει του ετήσιου προγραμματισμού της Επαρχιακής Εφορείας Λευκωσίας, όπως αυτός έχει καταρτιστεί από το Επιτελείο και μέσα από τις συνεδρίες των Κλάδων, σας ενημερώνουμε ότι ο Κλάδος Ανιχνευτών της  Επαρχίας μας οργανώνει Διήμερο Κλάδου Ανιχνευτών, το Σαββατοκύριακο 23 – 24 Σεπτεμβρίου 2023, στον Κατασκηνωτικό χώρο Κάππαρη, Αμμόχωστος.

Σκοπός της δράσης είναι η γνωριμία των ανιχνευτών με την ευκαιρία της νέας προσκοπικής χρονιάς, μέσω ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης επικεντρωμένης στην προετοιμασία τους για την απαίτηση Ανιχνευτικής Εξερεύνησης.

Σχετικά με τη διοργάνωση για την δράση σας μεταφέρουμε τις εξής πληροφορίες:

  1. Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί από το Ταχυδρομείο Προδρόμου, στις 07:00 του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου 2023. Η επιστροφή θα γίνει στον ίδιο χώρο, περίπου στις 13:00 την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023. Στο χώρο θα υπάρχει βαθμοφόρος υπεύθυνος από το επιτελείο της δράσης.
  2. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο αναχώρησης με στολή εργασίας (κλειστά παπούτσια, προσκοπική φανέλα, μαντίλι των 110 χρόνων), τουλάχιστον 15 λεπτά πριν τον καθορισμένο χρόνο αναχώρησης, δηλαδή στις 06:45 και με τα κατάλληλα εφόδια για μια διήμερη δράση (συνημμένος ενδεικτικός κατάλογος).
  3. Το τίμημα συμμετοχής στη δράση έχει καθοριστεί στα € 30 και περιλαμβάνει τα έξοδα διαμονής, διατροφής, εκπαιδευτικό υλικό, τα μεταφορικά και το αναμνηστικό της δράσης.

Η επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να παραδοθεί στο επιτελείο της Κοινότητας μας μαζί με το τίμημα συμμετοχής στο χώρο του Συστήματος μέχρι την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, όπου για σκοπούς προγραμματισμού έχει οριστεί και ως η τελευταία ημέρα παραλαβής δηλώσεων συμμετοχής. 

 Για εκπαιδευτικούς σκοπούς αλλά και προς διευκόλυνση σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί ο κάθε Ανιχνευτής κατά τη διήμερη δράση.

Το επιτελείο της Κοινότητας βρίσκεται στη διάθεση σας για επιπλέον απορίες ή διευκρινίσεις που τυχόν να έχετε.

Στυλιανή Γεωργάκη                  99 13 41 39

Θα βρείτε αυτούσια την επιστολή στο πιο κάτω link :

20232024002 ΚΑ – Επαρχιακό Διήμερο Ανιχνευτών, 23 – 24 Σεπ 2023