Αγέλη Λυκοπούλων – Μονοημέρο Πρώτων και Δεύτερων

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κλάδου Λυκοπούλων της Επαρχίας μας, η προσκοπική χρονιά θα ξεκινήσει με τη διοργάνωση του Μονοήμερου Πρώτων και Δεύτερων. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Εθνικού Δασικού Πάρκου Αθαλάσσας  (από την  πλευρά του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος – https://maps.app.goo.gl/37xr3YQSQ4wpcjvu9 ) , την Κυριακή 08 Οκτωβρίου 2023, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.

Σκοπός του μονοήμερου είναι η εκπαίδευση και προετοιμασία των Πρώτων και Δεύτερων των Αγελών μας στον ρόλο που θα έχουν στην Αγέλη τους, στον τρόπο συμπεριφοράς τους, καθώς και σε άλλα θέματα που εμπίπτουν στα καθήκοντα τους. Παράλληλα, τα παιδιά τα οποία θα ηγηθούν των Εξάδων, θα έχουν την ευκαιρία μέσα από το παιχνίδι να εφαρμόσουν στην πράξη τις απαιτήσεις που καλούνται να αναλάβουν κατά την διάρκεια της χρονιάς, να έρθουν πιο κοντά, να γνωριστούν μεταξύ τους και να αναπτύξουν πνεύμα συνεργασίας και άμιλλας.

Η ώρα έναρξης της δράσης έχει καθοριστεί για τις 10:00 της Κυριακής 08 Οκτωβρίου 2023 και η ολοκλήρωσή της, στις 16:00 το απόγευμα, ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από τον χώρο της δράσης. (https://maps.app.goo.gl/37xr3YQSQ4wpcjvu9)

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο με πλήρη Προσκοπική στολή. Στη δράση θα φορεθεί ΜΟΝΟ το μαντήλι των 110 χρόνων του ΣΠΚ. Επίσης, πρέπει να φέρουν μαζί τους παγούρι με νερό, καπέλο και γραφική ύλη.

Το τίμημα συμμετοχής έχει οριστεί στα € 10 και περιλαμβάνει τη διατροφή, το αναμνηστικό και τα υλικά προγράμματος.

Παρακαλούμε όπως μας επιστρέψετε τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής μέχρι τo Σάββατο 30/09/2023 από τις 15:00 – 17:00 στον χώρο του Συστήματος. Τονίζουμε ότι τα ανώτερα κλιμάκια δεν θα δεχτούν καμία δήλωση συμμετοχής μετά το πέρας της προθεσμίας.

Τέλος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, αν δεν το έχετε ήδη πράξει, όπως τακτοποιήσετε την εγγραφή του παιδιού σας, γιατί βάσει των Κανονισμών που διέπουν το Σώμα Προσκόπων Κύπρου, η συμμετοχή στην πιο πάνω δράση χωρίς τη σχετική εγγραφή, δεν θα εγκριθεί.

Το επιτελείο της Αγέλης μας βρίσκεται στη διάθεση σας οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες χρειαστείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 96 523 951.

Θα βρείτε αυτούσια την επιστολή στον πιο κάτω σύνδεσμο :

20232024003 ΑΛ Μονοήμερο Πρώτων και Δεύτερων ΕΕ Λευκωσίας 2023