Ομάδα Προσκόπων – Διήμερο Τζαμπορέτο Ενωμοταρχών και Υπενωμοταρχών 2023-2024

Αρχικά, εύχομαι σε όλους καλή νέα προσκοπική χρονιά. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κλάδου Προσκόπων της Επαρχίας μας, η προσκοπική χρονιά ξεκινά με το Τζαμπορέτο Ενωμοταρχών και Υπενωμοταρχών. Το Τζαμπορέτο θα πραγματοποιηθεί στον Κατασκηνωτικό χώρο του Σ.Π.Κ. στα Πλατάνια, το Σαββατοκύριακο 23 – 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Σκοπός του διημέρου είναι η εκπαίδευση των υποψήφιων Ενωμοταρχών και Υπενωμοταρχών στην εφαρμογή του κατ’ Ενωμοτίας συστήματος, στην οργάνωση και λειτουργία της Ενωμοτίας, στη λειτουργία του Συμβουλίου Ενωμοτίας και του Συμβουλίου Τιμής Ομάδας καθώς και άλλα θέματα που εμπίπτουν στα καθήκοντα τους. Παράλληλα, τα παιδιά τα οποία θα ηγηθούν των Ενωμοτιών των Ομάδων μας με τη νέα προσκοπική χρονιά, θα έχουν την ευκαιρία μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες να έρθουν πιο κοντά, να γνωριστούν μεταξύ τους και να αναπτύξουν πνεύμα συνεργασίας και άμιλλας.

Σχετικά με τη διοργάνωση για το Τζαμπορέτο σας μεταφέρουμε τις εξής πληροφορίες:

  1. Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί από το χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου Στροβόλου, στις 08:30 του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου 2023. Η επιστροφή θα γίνει στον ίδιο χώρο, περίπου στις 13:00 την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023. Στο χώρο θα υπάρχει βαθμοφόρος υπεύθυνος από το επιτελείο της δράσης.
  2. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο αναχώρησης με πλήρη προσκοπική στολή και μαντήλι των 110 χρόνων, τουλάχιστον 15 λεπτά πριν τον καθορισμένο χρόνο αναχώρησης, δηλαδή στις 08:15 και με τα κατάλληλα εφόδια για μια διήμερη δράση (συνημμένος ενδεικτικός κατάλογος).
  3. Το τίμημα συμμετοχής στη δράση έχει καθοριστεί στα € 25 και περιλαμβάνει τα έξοδα διαμονής, διατροφής, εκπαιδευτικό υλικό, τα μεταφορικά και το αναμνηστικό της δράσης.

Η επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να παραδοθεί στο επιτελείο της Ομάδας μας μαζί με το τίμημα συμμετοχής στο χώρο του Συστήματος μέχρι την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, όπου για σκοπούς προγραμματισμού έχει οριστεί και ως η τελευταία ημέρα παραλαβής δηλώσεων συμμετοχής. 

Για εκπαιδευτικούς σκοπούς αλλά και προς διευκόλυνση σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί ο κάθε Πρόσκοπος κατά τη διήμερη δράση.

Το επιτελείο της Ομάδας  βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχών χρειαστείτε :

Α.Ο.Π. : Ανδρέας Γεωργίου – 99 814 046.

Θα βρείτε αυτούσια την επιστολή στο πιο κάτω link :

20232024001 ΟΠ – Τζαμπορέττο 2023-2024