Εθνικές Επετειοί και Light it up Blue

Οι εθνικές επέτειοι πραγματοποιούνται για να τιμήσουμε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για τα ιδανικά της Πατρίδας, της Πίστης και της Ελευθερίας. Ως Πρόσκοποι, οφείλουμε να συμμετέχουμε με ενθουσιασμό, ζήλο και σεβασμό στις δράσεις με αυτό τον σκοπό.

Με την παρούσα επιστολή, σας ενημερώνουμε για το καθιερωμένο Εωθινό που πραγματοποιούμε για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Το πρωί της συγκεκριμένης ημέρας στις 06:00 π.μ. η μπάντα μας θα συγκεντρωθεί στο χώρο του Συστήματος μας από όπου και θα ξεκινήσει πορεία παιανίζοντας στον παλιό Στρόβολο.

Για την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Πρόσκοποι και οι Ανιχνευτές και τα Λυκόπουλα 5ης τάξης του Δημοτικού όπως και οι Πρώτοι/Δεύτεροι των εξάδων. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα στις 08:00 το πρωί της 25ης Μαρτίου με πλήρη προσκοπική στολή (μπερέ/πηλίδιο και μαύρα ή καφέ παπούτσια). Τα μανίκια του πουκαμίσου πρέπει είναι γυρισμένα μέχρι πάνω από τους αγκώνες.

Η μετάβαση θα γίνει με λεωφορείο από και προς τον χώρο της παρέλασης και αναμένεται ότι θα επιστρέψουμε πίσω στο Σύστημα γύρω στις 12:00 μμ όπου και μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας.

Παρακαλώ όπως ενημερώσετε τον αντίστοιχο Aρχηγό τμήματος μέχρι τις 18 Μαρτίου για την επιθυμία του παιδιού σας να λάβει μέρος στην παρέλαση εκπροσωπώντας το Σύστημα μας.

Σας προσκαλούμε επίσης στην Λαμπαδηφορία που οργανώνει το Σύστημα μας για την Εθνική Επέτειο της 1ης Απριλίου.

Η λαμπαδηφορία θα ξεκινήσει στις 19:00 το απόγευμα της 1ης Απριλίου από τον χώρο του Συστήματος και αναμένεται να διαρκέσει μια ώρα. Της Λαμπαδηφορίας θα προπορεύεται η μπάντα του Συστήματος μας η οποία θα παιανίζει εμβατήρια.

Στις εν λόγω δράσεις είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, Λυκόπουλα, Πρόσκοποι, Ανιχνευτές (με πλήρη στολή), γονείς και φίλοι για να συμμετάσχετε. Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι όλα τα ανήλικα Μέλη θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα καθώς οι Βαθμοφόροι θα συμμετέχουν στην Μπάντα.

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε  ότι τα Σάββατα 25 Μαρτίου και 01 Απριλίου ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση εκτός από τις πιο πάνω εκδηλώσεις μας.

  • Light it Up Blue:

Στις 2 Απριλίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό. Η Κύπρος κλήθηκε να συμμετάσχει στην εκδήλωση “Light it up Blue” για ένατη χρονιά η οποία διοργανώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διάφορα κτίρια και μνημεία της χώρας φωτίζονται με μπλε φώτα και τοποθετούν ενημερωτικό πανό.

Η μπάντα του συστήματος μας θα συμμετάσχει στην πιο πάνω εκδήλωση, στις 02 Απριλίου παιανίζοντας κατά την διάρκεια της πορείας που θα γίνει στη Λευκωσία στις 19:00 με εκκίνηση και τερματισμό το Δημαρχείο Λευκωσίας, το οποίο και θα φωταγωγηθεί.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε μαζί μας.

Θα βρείτε αυτούσια την επιστολή πιο κάτω :

20222023034 Εθνικές Επετειοί και Light it up Blue