Διήμερο Κοινότητας Ανιχνευτών ‘‘ΔΑΙΔΑΛΟΣ’’ στο Όμοδος

Είναι με μεγάλη χαρά που επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε για το διήμερο της 76ης Κοινότητας Ανιχνευτών που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Όμοδος το Σαββατοκύριακο 18 – 19 Μαρτίου 2023.

Σκοπός του διημέρου είναι τα παιδιά σας να συνεχίσουν την προσπάθεια τους για υλοποίηση των απαιτήσεων που απαιτεί το κατάλληλα διαμορφωμένο τους πρόγραμμα και επίσης για διασκέδαση μεταξύ τους.

Οι Ανιχνευτές  πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα το Σάββατο 18 Μαρτίου το  αργότερο μέχρι τις 08:00 πμ φορώντας την πλήρη προσκοπική τους στολή. Η δράση θα λήξει την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 13:00 με την επιστροφή μας από το χωριό, ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από το Σύστημα.

Το τίμημα συμμετοχής στη δράση έχει οριστεί στα € 20 και περιλαμβάνει τη μεταφορά, τη διατροφή και τα υλικά προγράμματος. Παρακαλούμε όπως η δήλωση συμμετοχής  να συμπληρωθεί και να παραδοθεί στο επιτελείο της Κοινότητας μέχρι το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023.

Για εκπαιδευτικούς σκοπούς αλλά και προς διευκόλυνση σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί ο κάθε Ανιχνευτής κατά τη διήμερη δράση. Καλό θα ήταν λόγω περιοχής, όπως οι Ανιχνευτές έχουν μαζί τους και αδιάβροχα.

Το επιτελείο της Κοινότητας βρίσκεται στη διάθεση σας για επιπλέον απορίες ή διευκρινίσεις που τυχόν να έχετε.

Θα βρείτε αυτούσια την επιστολή στον πιο κάτω σύνδεσμο :

20222023033 ΚΑ – Διήμερο Ανιχνευτών ”ΔΑΙΔΑΛΟΣ” – Όμοδος