Διήμερη Δράση Πρόσκοπων της 76ης Ομάδας, 18-19 Μαρτίου – Πορεία

Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε για το Δεύτερο Διήμερο της 76ης Ομάδας Προσκόπων Στροβόλου που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου 2023 και θα έχει τη μορφή πορείας και θα γίνει στην περιοχή Κυπερούντας.

O σκοπός του διημέρου είναι εκπαιδευτικός και θα δώσει την ευκαιρία στους προσκόπους να νιώσουν την εμπειρία της πορείας στη φύση και της γνωριμίας νέων τοπίων. Επίσης είναι η ευκαιρία για πρακτική εφαρμογή των όσων έμαθαν στις συγκεντρώσεις των προηγούμενων Σαββάτων.

Το τίμημα συμμετοχής στη δράση έχει οριστεί στα € 20 και περιλαμβάνει τη μεταφορά, τη διατροφή και τα υλικά προγράμματος. Παρακαλούμε όπως η δήλωση συμμετοχής  να συμπληρωθεί και να παραδοθεί στο επιτελείο της Ομάδας μέχρι το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023.

Οι πρόσκοποι πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα το Σάββατο 18 Μαρτίου το αργότερο μέχρι τις 07:30π.μ. Η δράση θα λήξει την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 13:00μ.μ. ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από το Σύστημα.

Για εκπαιδευτικούς σκοπούς αλλά και προς διευκόλυνση σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί ο κάθε Πρόσκοπος κατά τη διήμερη δράση.

Το επιτελείο της Ομάδας  βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχών χρειαστείτε.

Θα βρείτε αυτούσια την επιστολή στον πιο κάτω σύνδεσμο :

20222023032 ΟΠ Διήμερο Ομάδας Προσκόπων – Πορεία