Αγέλη Λυκοπούλων – Προκαταρκτική Δήλωση Κατασκήνωσης

Λίγοι μόνο μήνες μας χωρίζουν από την κλιμάκωση της προσκοπικής μας χρονιάς με μοναδικό επιστέγασμα της την θερινή μας κατασκήνωση. Όπως έχει αποφασιστεί από το επιτελείο της Αγέλης μας, η θερινή μας κατασκήνωση ενδέχεται να πραγματοποιηθεί από τις 15 μέχρι 22 Ιουλίου 2023 στον κατασκηνωτικό χώρο του Σώματος Προσκόπων Κύπρου στα Πλατάνια. Δυστυχώς, ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την αρμόδια Εφορεία η κατασκηνωτική μας περίοδος αλλά ευχόμαστε ότι θα γίνει πολύ σύντομα.

Παρ’ όλ’ αυτά, για τον βέλτιστο προγραμματισμό της κατασκήνωσης, τόσο από πλευράς δικής μας όσο και από τη δική σας πλευρά παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη προκαταρκτική δήλωση συμμετοχής για την κατασκήνωση.

Οι συμπληρωμένες δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να μας επιστραφούν μέχρι το Σάββατο 08 Απριλίου κατά την διάρκεια των συγκεντρώσεων μας.

Η κατασκήνωση εκτιμάται ότι θα κοστίσει γύρω στα €120 – €150. Για τη δική σας ευκολία, το κόστος της κατασκήνωσης θα καταβληθεί σε 3 δόσεις :

  • Α’ δόση: € 50 μέχρι τις 08 Απριλίου
  • Β’ δόση: € 50 μέχρι τις 06 Μαΐου
  • Γ’ δόση: αναλόγως τελικού κόστους, μέχρι τις 10 Ιουνίου

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να εξοφλήσετε όλο το ποσό σε μια δόση.

Επισημαίνουμε ότι δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων και έτσι η καταβολή της Α’ δόσης θα θεωρηθεί ως η δεσμευτική δήλωση συμμετοχής στην κατασκήνωση.

Τα αδέλφια (Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές), όπως και κάθε χρόνο, ενδέχεται να επωφεληθούν έκπτωση για το κόστος της κατασκήνωσης. Σχετική ενημέρωση θα σταλεί αργότερα.

Στόχος μας είναι να μην στερηθεί κανείς την κατασκήνωση για οικονομικούς λόγους. Για αυτό, αν υπάρχει οποιοδήποτε σχετικό θέμα, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο τηλέφωνο επικοινωνίας της Αγέλης μας 96 52 39 51.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.

Θα βρείτε αυτούσια την επιστολή στον πιο κάτω σύνδεσμο :

20222023035 ΑΛ – Προκαταρκτική Δήλωση Κατασκήνωσης