Ομάδα Προσκόπων – Προκαταρκτική Δήλωση Κατασκήνωσης

Λίγοι μόνο μήνες μας χωρίζουν από την κλιμάκωση της προσκοπικής μας χρονιάς με μοναδικό επιστέγασμα της την θερινή μας κατασκήνωση. Όπως έχει αποφασιστεί από το επιτελείο της Ομάδας μας, η θερινή μας κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Κάμπος της Τσακκίστρας και συγκεκριμένα σε ένα πλήρως εξοπλισμένο κατασκηνωτικό χώρο. Η κατασκήνωση μας θα είναι από τις 08 Ιουλίου  μέχρι τις 15 Ιουλίου 2023.

Για τον βέλτιστο προγραμματισμό της κατασκήνωσης, τόσο από πλευράς δικής μας όσο και από τη δική σας πλευρά παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη προκαταρκτική δήλωση συμμετοχής για την κατασκήνωση.

Οι συμπληρωμένες δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να μας επιστραφούν μέχρι το Σάββατο 08 Απριλίου κατά την διάρκεια των συγκεντρώσεων μας.

Η κατασκήνωση εκτιμάται ότι θα κοστίσει γύρω στα €120 – €150. Για τη δική σας ευκολία, το κόστος της κατασκήνωσης θα καταβληθεί σε 3 δόσεις :

  • Α’ δόση: € 50 μέχρι τις 08 Απριλίου
  • Β’ δόση: € 50 μέχρι τις 06 Μαΐου
  • Γ’ δόση: αναλόγως τελικού κόστους, μέχρι τις 10 Ιουνίου

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να εξοφλήσετε όλο το ποσό σε μια δόση.

Επισημαίνουμε ότι δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων και έτσι η καταβολή της Α’ δόσης θα θεωρηθεί ως η δεσμευτική δήλωση συμμετοχής στην κατασκήνωση.

Τα αδέλφια (Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές), όπως και κάθε χρόνο, ενδέχεται να επωφεληθούν έκπτωση για το κόστος της κατασκήνωσης. Σχετική ενημέρωση θα σταλεί αργότερα.

Στόχος μας είναι να μην στερηθεί κανείς την κατασκήνωση για οικονομικούς λόγους. Για αυτό, αν υπάρχει οποιοδήποτε σχετικό θέμα, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Θα βρείτε αυτούσια την επιστολή στον πιο κάτω σύνδεσμο :

20222023036 ΟΠ – Προκαταρκτική Δήλωση Κατασκήνωσης