Επαναλειτουργία Συναντήσεων από 07 Νοεμβρίου 2020

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που επικοινωνούμε μαζί σας με αφορμή την επανέναρξη των συγκεντρώσεων μας από τις 07 Νοεμβρίου 2020. Μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα μακριά σας, το Σύστημα μας είναι ξανά έτοιμο να υποδεχθεί τα μέλη του και να συνεχίσει το μοναδικό προσκοπικό πρόγραμμα που μόνο η οικογένεια του 76 ξέρει να προσφέρει.

Αδιαμφισβήτητα, πρωταρχικό μέλημα μας είναι η ασφάλεια και προστασία των Μελών μας, ενήλικων και ανήλικων. Για να διαφυλάξουμε την ομαλή λειτουργία των συγκεντρώσεων, πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τα ακόλουθα:

  1. Όλα τα μέλη κατά την είσοδο στο Σύστημααπολυμαίνουν τα χέρια τους και θερμομετριούνται.
  2. Η προστατευτική μάσκα θα είναι υποχρεωτική για όλους τους Βαθμοφόρους και τα παιδιά για δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα σε οποιοδήποτε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Για την Αγέλη Λυκοπούλων συνιστάτε επίσης η χρήση μάσκας αν και δεν είναι υποχρεωτικό βάση των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας. Συνεπώς, όλοι κατά την προσέλευση τους στο Σύστημα πρέπει να φοράνε την προσωπική τους μάσκα.
  3. Η είσοδος τρίτων προσώπων περιλαμβανόμενων και των γονέων στους χώρους του Συστήματοςδεν θα επιτρέπεται. Όσοι γονείς επιθυμούν να εισέλθουν (για εγγραφή ή για δήλωση σε δράση του τμήματος) θα πρέπει να ενημερώνουν την Αρχηγό Συστήματος τηλεφωνικά προηγουμένως.
  4. Όλα τα μέλη θα πρέπει να έχουν μαζί τους τηνπροσωπική τους τσάντα με τα προσωπικά τους αντικείμενα (παγούρι, πένα, σημειωματάριο και αδιάβροχο) την οποία θα έχουν μαζί τους καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.
  5. Αν κάποιο μέλος παρουσιάσει κάποιο από τα συμπτώματα κορωνοϊού, παρακαλείται όπως προληπτικά δεν προσέλθει στην συγκέντρωση και ενημερώσετε άμεσα την Αρχηγό Συστήματος.

ΩΡΑΡΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ:
Αγέλη Λυκοπούλων – Είσοδος από την Πύλη του Συστήματος

14:45 – 15:00  Άφιξη των παιδιών αυστηρά

15:00 – 17:00  Συγκέντρωση

17:05-17:10 Αναχώρηση παιδιών αυστηρά

Ομάδα Προσκόπων – Είσοδος από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας

14:30 – 14:45  Άφιξη των παιδιών αυστηρά

15:00 – 17:00  Συγκέντρωση

17:05 – 17:10 Αναχώρηση παιδιών αυστηρά

Κοινότητα Ανιχνευτών – Είσοδος από την Πύλη του Συστήματος

14:45 – 15:00  Άφιξη των παιδιών αυστηρά

15:00 – 17:00  Συγκέντρωση

17:05-17:10 Αναχώρηση παιδιών αυστηρά

Οι συνθήκες που έχει προκαλέσει η πανδημία είναι πρωτόγνωρες για όλους και το έργο που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο. Είμαστε σίγουροι πως όλοι θα επιδείξετε τη δέουσα σημασία στα πρωτόκολλα και θα ακολουθήσετε και εσείς πιστά τις οδηγίες του Σώματος Προσκόπων Κύπρου αλλά και του Συστήματός μας.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας και παραμένω στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις χρειαστείτε.

20202021009 Επαναλειτουργία Συναντήσεων από 07 Νοεμβρίου 2020