Αναβολή Συναντήσεων και Δράσεων στις 17 10 2020

Με γνώμονα την προστασία όλων μας αλλά και των οικογενειών μας, και για πιστή εφαρμογή των διαταγμάτων της Κυβέρνησης, η Επαρχιακή Εφορεία Λευκωσίας αποφάσισε όπως προχωρήσει στην καθολική αναβολή των Συναντήσεων και δράσεων οποιουδήποτε αριθμού και είδους του ερχόμενου Σαββάτου 17/10/2020 με βάση και την επιδημιολογική εικόνα και οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας.

Πρωταρχικό μέλημα μας σαν Σύστημα είναι η ασφάλεια και η προστασία των Μελών μας, ενήλικων και ανήλικων. Θα αναμένουμε λοιπόν ενημέρωση και οδηγίες από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του κράτους και θα σας ενημερώνουμε για σχετικές αλλαγές στις συγκεντρώσεις και δράσεις μας.

H απόφαση αυτή λαμβάνεται όμως με το JΟΤΙ – JΟΤΑ να είναι προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. Στόχος μας είναι τα μέλη μας να συμμετάσχουν ατομικά και να τους δοθεί μια μικρή έστω εμπειρία της Παγκόσμιας Δράσης JOTA-JOTI (Jamboree on the Air & Jamboree on the Internet). Είναι ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με Αδελφούς από όλο το κόσμο μοιραζόμενοι τις εμπειρίες μας, που ειδικά τους τελευταίους 7 μήνες είναι διαφορετικές.

Το παγκόσμιο προσκοπικό γραφείο δημιούργησε μια ιστοσελίδα με μοναδικές προσκοπικές δοκιμασίες/εμπειρίες για επικοινωνία μεταξύ των εκατομμύριων Προσκόπων σε όλο το κόσμο για αυτό το τριήμερο που μας έρχεται στις 16 – 18 Οκτωβρίου 2020.

Συνδεθείτε λοιπόν πατώντας στους πιο κάτω Συνδέσμους και περιηγηθείτε στον ηλεκτρονικό προσκοπικό κόσμο για JOTI και JOTA:

https://www.jotajoti.info/

και

https://webchat.scoutlink.net/#/connect

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις χρειαστείτε.

Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε από κοντά να θυμάστε ότι οι Πρόσκοποι είμαστε πάντα ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ.

20202021008 Αναβολή Συνάντησης 17 10 2020