Εορταστική Συγκέντρωση Ημέρας Σκέψης 2022

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε πως στα πλαίσια των εορτασμών για την Ημέρα Σκέψης, το Σύστημα μας το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, 2022 διοργανώνει μεγάλο παιχνίδι-περιπέτειας για το κάθε τμήμα ξεχωριστά.

Με τη συμμετοχή τους στη δράση τα Λυκόπουλα, οι Πρόσκοποι και οι Ανιχνευτές μας θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν ένα διαφορετικό και περιπετειώδες παιχνίδι και παράλληλα να εξερευνήσουν και να συνεργαστούν μεταξύ τους.

Το τίμημα συμμετοχής στη δράση έχει οριστεί στα € 5 και περιλαμβάνει υλικά προγράμματος και αναμνηστικό δράσης. Το τίμημα συμμετοχής να παραδοθεί στο επιτελείο κατά την άφιξη των παιδιών την ημέρα της δράσης.

Τα Λυκόπουλα θα πρέπει να βρίσκονται στο πάρκινγκ του πάρκου Αγίου Δημητρίου το αργότερο μέχρι τις 14:00 φορώντας την πλήρη προσκοπική τους στολή. Η δράση θα λήξει στις 17:00, ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από το πάρκο.

Οι Πρόσκοποι θα πρέπει να βρίσκονται ανάλογα με την ενωμοτία τους στους πιο κάτω χώρους, το αργότερο μέχρι τις 15:00 φορώντας την πλήρη προσκοπική τους στολή. Η δράση θα ολοκληρωθεί στις 17:00, ώρα κατά την οποία θα μπορείτε να πάρετε τα παιδιά σας από το Σύστημα.

Όνομα Ενωμοτίας

Σημείο Συνάντησης

Αλεπούδες

Προσκοπικό Κατάστημα

Γύπες

Κεραυνός

Παπαγάλοι

Εκκλησία Χρυσελεούσας

Ταύροι

Δημαρχείο Στροβόλου – είσοδος

Τσίκλες

Καφεκοπτείο Χαραλάμπους

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια μικρή τσάντα για την μεταφορά του παγουριού, της γραφικής ύλης και του αδιάβροχου τους.

Για την καλύτερη μας οργάνωση, παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή στον πιο κάτω σύνδεσμο αναγράφοντας το όνομα του παιδιού σας (π.χ. Στέλλα Κ. Θεοδώρου), το αργότερο μέχρι τις 16/02/2022:

https://forms.gle/m7Ki2g5PGUwXE2An6

Για περαιτέρω διευκρινήσεις παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

20212022020 Εορταστική Συγκέντρωση Ημέρας Σκέψης 2022