Αγέλη Λυκοπούλων – Δήλωση Συμμετοχής Κατασκήνωσης Λυκοπούλων

Λίγοι μόνο μήνες μας χωρίζουν από την κλιμάκωση της προσκοπικής χρονιάς που είναι η θερινή μας κατασκήνωση. Όπως έχει αποφασιστεί από το επιτελείο της Αγέλης μας , η θερινή μας κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιουλίου – 03 Αυγούστου 2021 στον κατασκηνωτικό χώρο του Σώματος Προσκόπων Κύπρου στα Πλατάνια.

Για τον βέλτιστο προγραμματισμό, της κατασκήνωσης τόσο από πλευράς δικής μας όσο και από τη δική σας πλευρά παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη προκαταρκτική δήλωση συμμετοχής για την κατασκήνωση.

Η κατασκήνωση αναμένεται ότι θα κοστίσει γύρω στα € 80. Για τη δική σας ευκολία, το κόστος της κατασκήνωσης θα καταβληθεί σε 2 δόσεις:

Α’ δόση: € 40 μέχρι τις 26 Ιουνίου

Β’ δόση: θα σας ενημερώσουμε

Μετά την παραλαβή της πρώτης δόσεις και κατόπιν ενημέρωσης σας για το τελικό ποσό της κατασκήνωσης, όσοι επιθυμείτε μπορείτε να αποπληρώσετε το υπόλοιπο ποσό για την κατασκήνωση σε μια δόση (στις 26 Ιουνίου).

Επισημαίνουμε ότι δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων, έτσι η καταβολή της Α’ δόσης θα θεωρηθεί ως η δεσμευτική δήλωση συμμετοχής στην κατασκήνωση.

Τα αδέλφια (Λυκόπουλα, Πρόσκοποι ή Ανιχνευτές), όπως και κάθε χρόνο, ενδέχεται να επωφεληθούν έκπτωση για το κόστος της κατασκήνωσης. Στόχος μας είναι να μην στερηθεί κανείς την κατασκήνωση για οικονομικούς λόγους. Για αυτό, αν υπάρχει οποιοδήποτε σχετικό θέμα, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στα πιο κάτω τηλέφωνα επικοινωνίας.

Το επιτελείο της Αγέλης μας βρίσκεται στη διάθεση σας οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες χρειαστείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 96 523 951.

20202021018 ΑΛ Δήλωση Κατασκήνας Αγέλης 2021