Ομάδα Προσκόπων – Δήλωση Κατασκήνωσης Προσκόπων

Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος αυτής της προσκοπικής χρονιάς, οι προετοιμασίες για την θερινή μας κατασκήνωση εντατικοποιούνται. Σας ενημερώνουμε λοιπόν, ότι η κατασκήνωση των Προσκόπων μας θα πραγματοποιηθεί στον κατασκηνωτικό χώρο του Σώματος Προσκόπων Κύπρου, «Λούματα των Αετών» στο Τρόοδος από την Πέμπτη 26 Αυγούστου  μέχρι την Δευτέρα 30 Αυγούστου.

Η κατασκήνωση αναμένεται ότι θα κοστίσει γύρω στα €80. Για τη δική σας ευκολία, το κόστος της κατασκήνωσης θα καταβληθεί σε 2 δόσεις:

Α’ δόση: €40 μέχρι τις 26 Ιουνίου

Β’ δόση: θα σας ενημερώσουμε

Μετά την παραλαβή της πρώτης δόσεις και κατόπιν ενημέρωσης σας για το τελικό ποσό της κατασκήνωσης, όσοι επιθυμείτε μπορείτε να αποπληρώσετε το υπόλοιπο ποσό για την κατασκήνωση σε μια δόση (στις 26 Ιουνίου).

Επισημαίνουμε ότι δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων, έτσι η καταβολή της Α’ δόσης θα θεωρηθεί ως η δεσμευτική δήλωση συμμετοχής στην κατασκήνωση.

Τα αδέλφια (Λυκόπουλα, Πρόσκοποι ή Ανιχνευτές), όπως και κάθε χρόνο, ενδέχεται να επωφεληθούν έκπτωση για το κόστος της κατασκήνωσης. Στόχος μας είναι να μην στερηθεί κανείς την κατασκήνωση για οικονομικούς λόγους. Για αυτό, αν υπάρχει οποιοδήποτε σχετικό θέμα, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στα πιο κάτω τηλέφωνα επικοινωνίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την κατασκήνωση θα δοθούν σε μετέπειτα στάδιο.

Το επιτελείο της Ομάδας  βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχών χρειαστείτε στο 96 35 41 83 – Γιάννης Χαλκιάς (Α.Ο.Π.)

20202021017 ΟΠ Δήλωση Κατασκήνας Ομάδας 2021