Μη πραγματοποίηση Συγκέντρωσης το Σάββατο 19 Ιουνίου και Τελική Εκδήλωση στις 26 Ιουνίου 2021

Με την παρούσα επιστολή, σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 19 Ιουνίου ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση, ένεκα του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Παρ’ όλα αυτά, φτάνοντας στο τέλος των εβδομαδιαίων μας συγκεντρώσεων και ένα βήμα πιο κοντά στις καλοκαιρινές μας κατασκηνώσεις σας προσκαλούμε το Σάββατο 26 Ιουνίου η ώρα 17:00 στην τελική μας εκδήλωση στον χώρο του Συστήματος μας.

Φέρτε μαζί σας φίλους και γνωστούς για να παίξουμε στο προσκοπικό μας Λούνα Πάρκ, να ενημερωθείτε για τις κατασκηνώσεις μας, να φάμε, να πιούμε και να διασκεδάσουμε με το Bingo που θα προσφέρει πλούσια δώρα και εκπλήξεις.

Το πρόγραμμα της τελικής μας εκδήλωσης θα είναι :

  • 17:00 – Καλωσόρισμα με κέρασμα από χυμούς, καφέδες και σνακ
  • 17:30 – Λούνα Πάρκ για τα παιδία και μεγάλους με φανταστικά παιχνίδια
  • 17:30 – Παρουσιάσεις των κατασκηνώσεων στους γονείς
  • 18:00 Απονομές Βραβείων και ταβερνείο αλα 76
  • 19:00 – Bingo με διάφορα πλούσια δώρα

Αδιαμφισβήτητα, πρωταρχικό μέλημα μας είναι η ασφάλεια και προστασία των Μελών μας, ενήλικων και ανήλικων. Για να διαφυλάξουμε την ομαλή λειτουργία της εκδήλωσης μας, πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τα ακόλουθα:

  1. Η προσέλευση στους χώρους του Συστήματος μας προϋποθέτει την κατοχή «safe pass»* από τους ενήλικες και την κατοχή αρνητικού μοριακού ή rapid test από τα παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω κατ ́αντιστοιχία του σχολικού υγειονομικού πρωτόκολλου.

* 1.Πιστοποιητικό εμβολιασμού τουλάχιστον με μια δόση και αφού έχει παρέλθει διάστημα 3 εβδομάδων από τη χορήγηση του εμβολίου. Οι πολίτες μπορούν να παρουσιάζουν την Κάρτα Εμβολιασμού που δίνεται στα Εμβολιαστικά Κέντρα.

  1. Αποδεικτικό ότι ένα άτομο έχει νοσήσει από την ασθένεια COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες. Οι πολίτες μπορούν να παρουσιάζουν το γραπτό μήνυμα αποδέσμευσης ή το γραπτό μήνυμα ανάρρωσης που τους αποστέλλεται από το Υπουργείο Υγείας στο κινητό τους τηλέφωνο.
  2. Εάν δεν ισχύει ένα από τα πιο πάνω, και ως προσωρινή λύση, δίνεται η επιλογή στους πολίτες ηλικίας 12 ετών και άνω να προσκομίζουν πιστοποιητικό αρνητικού τεστ, PCR ή rapid test, με ισχύ 72 ωρών.
  3. Όλα τα μέλη, γονείς και φίλοι κατά την είσοδο στο Σύστημααπολυμαίνουν τα χέρια τους και θερμομετριούνται.
  4. Η προστατευτική μάσκα θα είναι υποχρεωτική για ΟΛΟΥΣ για δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα σε οποιοδήποτε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Για την Αγέλη Λυκοπούλων συνιστάτε η χρήση μάσκας αν και δεν είναι υποχρεωτικό βάση των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας. Συνεπώς, όλοι κατά την προσέλευση τους στο Σύστημα πρέπει να φοράνε την προσωπική τους μάσκα.

Τέτοιου είδους εκδηλώσεις συμβάλουν στην ενίσχυση του ταμείου μας έτσι ώστε να εξοπλιζόμαστε καλύτερα για τις κατασκηνώσεις μας και για να μπορούμε να υλοποιήσουμε έργα στο Σύστημα μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν να κλείσουμε την χρονιά όλοι μαζί.

20202021016 Τριήμερο Κατακλυσμού και Τελική Εκδήλωση