Πρόγραμμα Συγκεντρώσεων Μαρτίου 2024

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το πρόγραμμα συγκεντρώσεων του Συστήματος μας για τον μήνα Μάρτιο.

Το Σαββατοκύριακο 02 – 03 Μαρτίου η Επαρχεία Λευκωσίας διοργανώνει Διαγωνισμό Σκαπανικής (Επιλέκτου) για Βαθμοφόρους όπου το επιτελείο του Συστήματος μας θα συμμετάσχει. Συνεπώς, το Σύστημα θα παραμείνει κλειστό κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης μας συγκέντρωσης εκτός από τα μέλη της Ομάδας Προσκόπων που για σκοπούς ολοκλήρωσης των κατ’ ενωμοτία εκπαιδεύσεων τους θα πραγματοποιήσουν κανονικά την συγκέντρωση τους το Σάββατο 02 Μαρτίου.

Το επιτελείο της Επαρχιακής Εφορείας Λευκωσίας επιθυμεί να σας ενημερώσει και να σας προσκαλέσει όλους, μέλη μας, γονείς και φίλους των προσκόπων για το πρωί της Κυριακής 03 Μαρτίου στο Λύκειο Λάτσιων, από τις 10:00 το πρωί όπου θα μπορείτε να θαυμάσετε τις κατασκευές των βαθμοφόρων αλλά και να παρακολουθήσετε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τις απονομές του Διαγωνισμού.

Το Σάββατο 09 Μαρτίου θα έχουμε κανονικά την συγκέντρωση μας στις 15:00 – 17:00.

Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι το Σάββατο 09 Μαρτίου τα μέλη της Αγέλης Λυκοπούλων ένεκα του καραναβαλίστικου πάρτι θα πρέπει να είναι στις 15:00 στο δημοτικό σχολείο Λυκαβυττού. Το πάρτι αναμένεται να λήξει στις 18:00 ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από τον ίδιο χώρο. (ακολουθεί ενημερωτικό έντυπο για την ημέρα στο τέλος της ανακοίνωσης)

Το Σάββατο  16 Μαρτίου ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση, ένεκα του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας.

Τα Σάββατα 23 και 30 Μαρτίου θα έχουμε κανονικά την συγκέντρωση μας στις 15:00 – 17:00.

Επίσης, σας ενημερώνουμε για το καθιερωμένο Εωθινό που πραγματοποιούμε για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Το πρωί της συγκεκριμένης ημέρας στις 06:00 π.μ. η μπάντα μας θα συγκεντρωθεί στο χώρο του Συστήματος μας από όπου και θα ξεκινήσει πορεία παιανίζοντας στον παλιό Στρόβολο.

Επιπρόσθετα, σας ενημερώνουμε επίσης για την Λαμπαδηφορία που οργανώνει το Σύστημα μας για την Εθνική Επέτειο της 1ης Απριλίου. Η λαμπαδηφορία θα ξεκινήσει στις 19:00 το απόγευμα της 1ης Απριλίου από τον χώρο του Συστήματος και αναμένεται να διαρκέσει μια ώρα. Της Λαμπαδηφορίας θα προπορεύεται η μπάντα του Συστήματος μας η οποία θα παιανίζει εμβατήρια.

Θα ακολουθήσουν και σχετικές ανακοινώσεις με λεπτομέρειες εντός των επόμενων μηνών.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις χρειαστείτε.

20232024031 Πρόγραμμα Συγκεντρώσεων Μαρτίου