Πρόγραμμα Συγκεντρώσεων για τον μήνα Απρίλιο

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το πρόγραμμα συγκεντρώσεων του Συστήματος μας για τον μήνα Απρίλιο.

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 02 Απριλίου ΘΑ έχουμε κανονικά Συγκέντρωση, ένεκα και της Λαμπαδηφορίας μας την 1η  Απριλίου.

Το Σάββατο 09 Απριλίου θα έχουμε κανονικά την συγκέντρωση μας στις 15:00 – 17:00.

Το Σαββατοκύριακο 16 – 17 Απριλίου το Σύστημα μας θα λάβει μέρος στην πρωτοβουλία της Ομάδας Νέων Μικροί Εθελοντές σε συνεργασία με το Δήμο Στροβόλου για το Πασχαλινό Κυνήγι Αυγού συμμετέχοντας με τα μέλη και το Επιτελείο μας.

Τα μέλη της Αγέλης, Ομάδας και Κοινότητας μας το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 θα λάβουν μέρος στην πιο πάνω εκδήλωση στον χώρο του Πάρκου Ακρόπολης στις 15:00. Όλα τα μέλη μας θα πρέπει να προσέλθουν με πλήρη προσκοπική στολή. Η δράση θα ολοκληρωθεί στις 17:00, ώρα κατά την οποία θα μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από τον ίδιο χώρο.

Το τίμημα συμμετοχής στην εκδήλωση έχει οριστεί στα € 2 και όλο το ποσό θα διατεθεί στο ταμείο του Oroma Foundation για την δημιουργία κατάλληλων συνθηκών υγιεινής για τους κατοίκους του χωριού Gongo, της Ανατολικής Τανζανίας. Το τίμημα συμμετοχής να παραδοθεί στο επιτελείο κατά την άφιξη των παιδιών την ημέρα της εκδήλωσης.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια μικρή τσάντα για την μεταφορά του παγουριού και της γραφικής ύλης τους.

Ένεκα των εορτών του Πάσχα δεν θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση το Σάββατο 23 και 30 Απριλίου 2022. Η πρώτη μας συγκέντρωση μετά το Πάσχα θα πραγματοποιηθεί στις 07 Μαΐου 2022.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις χρειαστείτε.

Θα βρείτε αυτούσια την επιστολή πιο κάτω :

20212022027 Πρόγραμμα Συγκεντρώσεων Απριλίου