Πασχαλινή Λίστα Πλούσιων Δώρων

Είναι με μεγάλη χαρά που σας ανακοινώνουμε ότι την Τρίτη του Πάσχα το απόγευμα, 26 Απριλίου 2022, το Σύστημα μας οργανώνει απογευματινή εκδήλωση για την κλήρωση δώρων της Πασχαλινής μας λίστας.

Σε κάθε μέλος του Συστήματος έχει δοθεί μια λίστα με δέκα εισιτήρια στην κλήρωση μας, τα οποία σας παρακαλούμε όπως ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να πουλήσουν, καλλιεργώντας τους ταυτόχρονα το αίσθημα της προσφοράς προς το Σύστημα. Οι λίστες  πρέπει να επιστραφούν κοντά μας το αργότερο μέχρι την μέρα της κλήρωσης.

Όπως θα γνωρίζετε, ενέργειες σαν αυτή αποτελούν μοναδικό έσοδο που έχει το Σύστημα μας και που μας επιτρέπει να συνεχίζουμε να λειτουργούμε και να εφαρμόζουμε απρόσκοπτα το προσκοπικό πρόγραμμα.

Κατά την διάρκεια της απογευματινής μας εκδήλωσης για την Πασχαλινή μας λίστα θα πραγματοποιηθεί κλήρωση δώρων και παρακαλούμε, όσοι μπορείτε, όπως μας παραχωρήσετε κάποια δώρα για να συμπεριληφθούν στην κλήρωση μας. Το όνομα της εταιρείας ή του ατόμου που θα προσφέρει θα αναφερθεί κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Με γνώμονα ότι ο σημαντικότερος οικονομικός πόρος του Συστήματος μας είναι η απλόχερη βοήθεια φίλων όπως εσείς, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων.

Παραμένω στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις χρειαστείτε στο 99 378 325.

Πιο κάτω θα βρείτε αυτούσια την επιστολή :

20212022024 Πασχαλινή Λίστα 2022