Ομάδα Προσκόπων – Δήλωση Κατασκήνωσης – 2η Ενημέρωση

Λίγοι μόνο μήνες μας χωρίζουν από την κλιμάκωση της προσκοπικής μας χρονιάς με μοναδικό επιστέγασμα της την θερινή μας κατασκήνωση. Όπως έχει αποφασιστεί από το επιτελείο της Ομάδας μας , η θερινή μας κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί στον κατασκηνωτικό χώρο του Σώματος Προσκόπων Κύπρου, «Λούματα των Αετών» στο Τρόοδος από τις 25 Ιουνίου  μέχρι τις 02 Ιουλίου 2022.

Για τον βέλτιστο προγραμματισμό της κατασκήνωσης, τόσο από πλευράς δικής μας όσο και από τη δική σας πλευρά παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη προκαταρκτική δήλωση συμμετοχής για την κατασκήνωση.

Οι συμπληρωμένες δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να μας επιστραφούν μέχρι το Σάββατο 14 Μαΐου κατά την διάρκεια των συγκεντρώσεων μας.

Το κόστος συμμετοχής στην Κατασκήνωση θα ανέλθει στα € 120. Για τη δική σας ευκολία, το κόστος της κατασκήνωσης θα καταβληθεί σε 2 δόσεις :

  • Α’ δόση: € 50 μέχρι τις 14 Μαΐου
  • Β’ δόση: € 70 μέχρι τις 04 Ιουνίου

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να εξοφλήσετε όλο το ποσό σε μια δόση.

Επισυνάπτουμε την προκαταρκτική αίτηση συμμετοχής που πρέπει να συμπληρωθεί και να επιστραφεί κοντά μας το ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι το Σάββατο 14 Μαΐου κατά την διάρκεια των συγκεντρώσεων μας συνοδευόμενη από το κόστος της Α’ Δόσης.

Επισημαίνουμε ότι δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων και έτσι η καταβολή της Α’ δόσης θα θεωρηθεί ως η δεσμευτική δήλωση συμμετοχής στην κατασκήνωση.

Τα αδέλφια (Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές), δυστυχώς λόγω μειωμένων εσόδων τις τελευταίες χρονιές στο Ταμείο του Συστήματος μας δεν θα επωφεληθούν έκπτωση για το κόστος της κατασκήνωσης.

Στόχος μας είναι να μην στερηθεί κανείς την κατασκήνωση για οικονομικούς λόγους. Για αυτό, αν υπάρχει οποιοδήποτε σχετικό θέμα, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο τηλέφωνο επικοινωνίας της Ομάδας μας. Γιάννης Χαλκιάς – 96 354 183.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.

Βρείτε αυτούσια την επιστολή στον πιο κάτω σύνδεσμο :

20212022039 ΟΠ – Δήλωση Κατασκήνωσης – 2η ενημέρωση