Κοινότητα Ανιχνευτών – Δήλωση ΜΔΥ – 2η Ενημέρωση

Είναι με μεγάλη χαρά που επικοινωνούμε ξανά μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ενδελεχώς για την Θερινή Μεγάλη Δράση Υπαίθρου (ΜΔΥ) που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της φετινής προσκοπικής μας χρονιάς μεταξύ των ημερομηνιών 25 Ιουλίου και 01 Αυγούστου 2022.

Όπως και κάθε χρονιά η ΜΔΥ θα είναι ιπτάμενη, δηλαδή θα είμαστε συνέχεια εν κινήσει για να δούμε όσες περισσότερες περιοχές μπορούμε. (Λάρνακα – Λεμεσό – Πάφο )

Μία ΜΔΥ είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τις συγκεντρώσεις του Σαββάτου ή τις διήμερες/τριήμερες μας δράσεις. Οι εμπειρίες και τα βιώματα που ζει κάποιος με τη συμμετοχή του είναι μοναδικές και αναμφίβολα οι γνωριμίες με άλλους προσκόπους αποτελεί ξεχωριστή και ανεπανάληπτη εμπειρία για τον κάθε πρόσκοπο και ιδιαίτερο σταθμό στην προσκοπική του ζωή.

Το κόστος συμμετοχής στην Μεγάλη Δράση Υπαίθρου θα ανέλθει στα € 180 και περιλαμβάνει:

  • Όλα τα γεύματα από το πρωί της 25ης Ιουλίου μέχρι και το γεύμα της 01ης Αυγούστου.
  • Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένων και των δραστηριοτήτων.
  • Ιατρικά έξοδα σε περίπτωση τραυματισμού.
  • Το Αναμνηστικό πακέτο συμμετοχής (Φανέλα κατασκήνωσης).
  • Όλα τα μεταφορικά κατά την διάρκεια της δράσης.

Για τη δική σας ευκολία, το κόστος της κατασκήνωσης θα καταβληθεί σε 3 δόσεις :

  • Α’ δόση: € 50 μέχρι τις 14 Μαΐου
  • Β’ δόση: € 50 μέχρι τις 04 Ιουνίου
  • Γ’ δόση: € 80 μέχρι τις 09 Ιουλίου

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να εξοφλήσετε όλο το ποσό σε μια δόση.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσα παιδιά έχουν κάνει εγγραφή για την προσκοπική χρονιά  2021 – 2022 και είναι μέλη της Κοινότητας Ανιχνευτών.

Επισυνάπτουμε την προκαταρκτική αίτηση συμμετοχής που πρέπει να συμπληρωθεί και να επιστραφεί κοντά μας το ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι το Σάββατο 14 Μαΐου κατά την διάρκεια των συγκεντρώσεων μας συνοδευόμενη από το κόστος της Α’ Δόσης.

Επισημαίνουμε ότι δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων και έτσι η καταβολή της Α’ δόσης θα θεωρηθεί ως η δεσμευτική δήλωση συμμετοχής στην κατασκήνωση.

Τα αδέλφια (Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές), δυστυχώς λόγω μειωμένων εσόδων τις τελευταίες χρονιές στο Ταμείο του Συστήματος μας δεν θα επωφεληθούν έκπτωση για το κόστος της κατασκήνωσης.

Στόχος μας είναι να μην στερηθεί κανείς την κατασκήνωση για οικονομικούς λόγους. Για αυτό, αν υπάρχει οποιοδήποτε σχετικό θέμα, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο τηλέφωνο επικοινωνίας της Κοινότητας μας.

Μαρίνα Ηλία – 99 995 295

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.

Βρείτε αυτούσια την επιστολή στον πιο κάτω σύνδεσμο :

20212022038 ΚΑ – Δήλωση ΜΔΥ – 2η Ενημέρωση