Ομάδα Προσκόπων – Προκαταρκτική Δήλωση Κατασκήνωσης

Λίγοι μόνο μήνες μας χωρίζουν από την κλιμάκωση της προσκοπικής μας χρονιάς με μοναδικό επιστέγασμα της την θερινή μας κατασκήνωση. Όπως έχει αποφασιστεί από το επιτελείο της Ομάδας μας , η θερινή μας κατασκήνωση ενδέχεται  να πραγματοποιηθεί στον κατασκηνωτικό χώρο του Σώματος Προσκόπων Κύπρου, «Λούματα των Αετών» στο Τρόοδος από τις 02 Ιουλίου  μέχρι τις 09 Ιουλίου 2022. Δυστυχώς, ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την αρμόδια Εφορεία η κατασκηνωτική μας περίοδος αλλά ευχόμαστε ότι θα γίνει πολύ σύντομα.

Παρ’ όλ’ αυτά, για τον βέλτιστο προγραμματισμό της κατασκήνωσης, τόσο από πλευράς δικής μας όσο και από τη δική σας πλευρά παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη προκαταρκτική δήλωση συμμετοχής για την κατασκήνωση.

Οι συμπληρωμένες δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να μας επιστραφούν μέχρι το Σάββατο 07 Μαΐου κατά την διάρκεια των συγκεντρώσεων μας.

Η κατασκήνωση εκτιμάται ότι θα κοστίσει γύρω στα €120 – €150. Για τη δική σας ευκολία, το κόστος της κατασκήνωσης θα καταβληθεί σε 2 δόσεις :

  • Α’ δόση: € 50 μέχρι τις 07 Μαΐου
  • Β’ δόση: αναλόγως τελικού κόστους, μέχρι τις 04 Ιουνίου

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να εξοφλήσετε όλο το ποσό σε μια δόση.

Επισημαίνουμε ότι δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων και έτσι η καταβολή της Α’ δόσης θα θεωρηθεί ως η δεσμευτική δήλωση συμμετοχής στην κατασκήνωση.

Τα αδέλφια (Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές), όπως και κάθε χρόνο, ενδέχεται να επωφεληθούν έκπτωση για το κόστος της κατασκήνωσης. Σχετική ενημέρωση θα σταλεί αργότερα.

Στόχος μας είναι να μην στερηθεί κανείς την κατασκήνωση για οικονομικούς λόγους. Για αυτό, αν υπάρχει οποιοδήποτε σχετικό θέμα, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο τηλέφωνο επικοινωνίας της Ομάδας μας. Γιάννης Χαλκιάς – 96 354 183.

Παρακαλώ συμπληρώστε την δήλωση συμμετοχής στον πιο κάτω σύνδεσμο :

20212022029 ΟΠ – Προκαταρτική Δήλωση Κατασκήνωσης