Κοινότητα Ανιχνευτών – Προκαταρτική Δήλωση ΜΔΥ

Είναι με μεγάλη χαρά που επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την Θερινή Μεγάλη Δράση Υπαίθρου (ΜΔΥ) που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της φετινής προσκοπικής μας χρονιάς μεταξύ των ημερομηνιών 22 Ιουλίου και 29 Ιουλίου 2022. Όπως και κάθε χρονιά η ΜΔΥ θα είναι ιπτάμενη, δηλαδή θα είμαστε συνέχεια εν κινήσει για να δούμε όσες περισσότερες περιοχές μπορούμε. (Λάρνακα – Λεμεσό – Πάφο )

Μία ΜΔΥ είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τις συγκεντρώσεις του Σαββάτου ή τις διήμερες/τριήμερες μας δράσεις. Οι εμπειρίες και τα βιώματα που ζει κάποιος με τη συμμετοχή του είναι μοναδικές και αναμφίβολα οι γνωριμίες με άλλους προσκόπους αποτελεί ξεχωριστή και ανεπανάληπτη εμπειρία για τον κάθε πρόσκοπο και ιδιαίτερο σταθμό στην προσκοπική του ζωή.

Το κόστος συμμετοχής στην Μεγάλη Δράση Υπαίθρου εκτιμάται ότι θα ανέλθει γύρω στα €150 – €180 και περιλαμβάνει:

  • Όλα τα γεύματα από το πρωί της 22ης Ιουλίου μέχρι και το γεύμα της 29ης Ιουλίου.
  • Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένων και των δραστηριοτήτων.
  • Ιατρικά έξοδα σε περίπτωση τραυματισμού.
  • Το Αναμνηστικό πακέτο συμμετοχής (Φανέλα κατασκήνωσης).
  • Όλα τα μεταφορικά κατά την διάρκεια της δράσης.

Για τη δική σας ευκολία, το κόστος της κατασκήνωσης θα καταβληθεί σε 2 δόσεις :

  • Α’ δόση: € 50 μέχρι τις 07 Μαΐου
  • Β’ δόση: αναλόγως τελικού κόστους, μέχρι τις 04 Ιουνίου

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να εξοφλήσετε όλο το ποσό σε μια δόση.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσα παιδιά έχουν κάνει εγγραφή για την προσκοπική χρονιά  2021 – 2022 και είναι μέλη της Κοινότητας Ανιχνευτών.

Επισυνάπτουμε την προκαταρκτική αίτηση συμμετοχής που πρέπει να συμπληρωθεί και να επιστραφεί κοντά μας το ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι το Σάββατο 07 Μαΐου κατά την διάρκεια των συγκεντρώσεων μας συνοδευόμενη από το κόστος της Α’ Δόσης.

Επισημαίνουμε ότι δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων και έτσι η καταβολή της Α’ δόσης θα θεωρηθεί ως η δεσμευτική δήλωση συμμετοχής στην κατασκήνωση.

Τα αδέλφια (Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές), όπως και κάθε χρόνο, ενδέχεται να επωφεληθούν έκπτωση για το κόστος της κατασκήνωσης. Σχετική ενημέρωση θα σταλεί αργότερα.

Στόχος μας είναι να μην στερηθεί κανείς την κατασκήνωση για οικονομικούς λόγους. Για αυτό, αν υπάρχει οποιοδήποτε σχετικό θέμα, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο τηλέφωνο επικοινωνίας της Κοινότητας μας.

Μαρίνα Ηλία – 99 995 295

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.

Παρακαλώ συμπληρώστε την δήλωση συμμετοχής στον σύνδεσμο πιο κάτω :

20212022030 ΚΑ – Προκαταρτική Δήλωση ΜΔΥ