Ομάδα Προσκόπων – Δήλωση Συμμετοχής για Διήμερο Σκαπανικής

Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε για το Δεύτερο Διήμερο της 76ης Ομάδας Προσκόπων Στροβόλου που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 13 – 14 Απριλίου 2019 στο χώρου του Συστήματος μας.

Στην εν λόγω δράση, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία μιας διήμερης δράσης εντός του χώρου του συστήματος όπου μαζί με τους υπόλοιπους προσκόπους θα μπορέσουν να ζήσουν μοναδικές προσκοπικές στιγμές. Το πρόγραμμα του διημέρου θα περιλαμβάνει προσκοπικές κατασκευές και προσκοπική διασκέδαση.

Το τίμημα συμμετοχής στη δράση έχει οριστεί στα €10 και περιλαμβάνει τη διατροφή και τα υλικά προγράμματος. Παρακαλούμε όπως η δήλωση συμμετοχής  να συμπληρωθεί και να παραδοθεί στο επιτελείο της Ομάδας μέχρι την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019.

Οι πρόσκοποι πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα το Σάββατο 13 Απριλίου το αργότερο μέχρι τις 08:00 πμ. Η δράση θα λήξει την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στις 13:00 μμ ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από το Σύστημα.

Για εκπαιδευτικούς σκοπούς αλλά και προς διευκόλυνση σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί ο κάθε Πρόσκοπος κατά τη διήμερη δράση.

2019038 ΟΠ – Διήμερο Σκαπανικής