18 Μαΐου 2019 – Εκδήλωση για Γονείς, Φίλους , Παλαιούς και Μέλη Συστήματος

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε εγκαίρως για την εκδήλωση που θα διοργανώσουμε για εσάς αγαπημένοι μας γονείς ένεκα των 60χρόνων του Συστήματος μας.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 ξεκινώντας η ώρα 15:00 από τον χώρο του Συστήματός μας.

Ετοιμάζουμε για εσάς μια μοναδική εκδήλωση όπου γονείς, φίλοι και παιδιά θα γίνουν ένα για να διαγωνιστούν και να διασκεδάσουν με “Πρόσκοπο-Δοκιμασίες”. Οι δοκιμασίες θα βασίζονται σε δεξιότητες και ικανότητες όπως η συνεργασία, η ισορροπία και η ευστοχία και η όλη εκδήλωση θα είναι ανοικτή για όλα τα μέλη του Συστήματος μας, συγγενείς και φίλους !!!

Η συμμετοχή των γονέων, φίλων και των προσκόπων στο παιχνίδι είναι ΔΩΡΕΑΝ ενώ θα ακολουθήσει φαγητό και ποτό τα οποίο θα μπορείτε να προμηθευτείτε από καντίνες που θα λειτουργούν στο χώρο του συστήματος μας.

Παρακαλούμε όπως συμπληρώστε τη δήλωση συμμετοχής η οποία ακολουθεί για την οργάνωση της μέρας και να την επιστρέψετε το αργότερο μέχρι το Σάββατο 11 Μαΐου.

Πρόγραμμα εκδήλωσης :

  • 15:00 – Χωρισμός σε ομάδες και έναρξη των “Πρόσκοπο-Δοκιμασιών” στον Στρόβολο
  • 17:00 – Τέλος Παιχνιδιού και κέρασμα από την Επιτροπή μας στο Σύστημα
  • 17:30 – Απονομές διπλωμάτων
  • 18:00 – Bingo και Σουβλάκι αλά 76

Για την ασφάλεια των παιδιών και των υπόλοιπων συμμετεχόντων στο φεστιβάλ, θα απαγορεύεται η στάθμευση εντός των χώρων του Συστήματος. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σας παραθέτουμε πιο κάτω εναλλακτικούς χώρους στάθμευσης :

  1. Χώρος στάθμευσης Δημαρχείου Στροβόλου. Πρόσβαση στο Σύστημα από το γραμμικό πάρκο. Περπάτημα περίπου 200 μέτρα. Το γραμμικό Πάρκο βρίσκετε ακριβώς πίσω από τον χώρο στάθμευσης
  2. Δημοτικός Χώρος στάθμευσης στα φώτα Δημαρχείου. Ο Χώρος βρίσκετε ακριβώς απέναντι σας όπως κατεβαίνετε από την οδό Περικλέους δίπλα από την παλαιά γέφυρα του Στροβόλου.  Πρόσβαση στο Σύστημα από το γραμμικό πάρκο. Περπάτημα περίπου 150 μέτρα. Το γραμμικό Πάρκο βρίσκετε ακριβώς πίσω από τον χώρο στάθμευσης.
  3. Χώρος στάθμευσης καταστήματος CYTA. Ο χώρος βρίσκετε δίπλα από το κατάστημα της CYTA επί της Λεωφόρου Στροβόλου και απέναντι από την Αστυνομική διεύθυνση Στροβόλου. Πρόσβαση στο Σύστημα από το γραμμικό πάρκο. Περπάτημα περίπου 150 μέτρα. Το γραμμικό Πάρκο περνά μέσα από τον χώρο στάθμευσης.

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην μετάβαση σας με τα πόδια από και προς τον χώρο του Συστήματος μπορείτε να αφήσετε με το αυτοκίνητο τα άτομα στην πύλη του Συστήματος και κατόπιν να σταθμεύσετε όπως υποδεικνύετε πιο πάνω.

Υπενθυμίζουμε ότι σκοπός των εκδηλώσεων του Συστήματος μας είναι να αποκτήσουν τα μέλη μας αξέχαστες εμπειρίες και παράλληλα να ενισχυθεί οικονομικά το Ταμείο του  Συστήματος μας, καθώς οι μόνοι πόροι που έχουμε προέρχονται από παρόμοιες δράσεις και εκδηλώσεις. Επισημαίνουμε ότι τα έσοδα αξιοποιούνται σε αναλώσιμα υλικά για την ομαλή λειτουργία του Προσκοπικού προγράμματος και των Κατασκηνώσεων του Συστήματος μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν με τις ομάδες σας στις 18 Μαΐου για να διασκεδάσουμε όπως μόνο εμείς στο 76ο Στροβόλου ξέρουμε!

2019042 Εκδήλωση για Γονείς – Παιχνίδι στο Στρόβολο