Ομάδα Προσκόπων – Δήλωση Συμμετοχής 1ου Διήμερου

Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε για το Πρώτο Διήμερο της 76ης Ομάδας Προσκόπων Στροβόλου που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 01-02 Δεκεμβρίου 2018 και θα έχει τη μορφή πορείας και θα γίνει στην περιοχή Αναλιόντα.

O σκοπός του διημέρου είναι εκπαιδευτικός και θα δώσει την ευκαιρία στους προσκόπους να νιώσουν την εμπειρία της πορείας στη φύση και της γνωριμίας νέων τοπίων. Επίσης είναι η ευκαιρία για πρακτική εφαρμογή των όσων έμαθαν στις συγκεντρώσεις των προηγούμενων Σαββάτων.

Το τίμημα συμμετοχής στη δράση έχει οριστεί στα € 18 και περιλαμβάνει τη μεταφορά, τη διατροφή και τα υλικά προγράμματος.

Οι πρόσκοποι πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα το Σάββατο 01 Δεκεμβρίου το αργότερο μέχρι τις 07:30π.μ. Η δράση θα λήξει την Κυριακή 02 Δεκεμβρίου στις 13:00μ.μ. ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από το Σύστημα.

Για εκπαιδευτικούς σκοπούς αλλά και προς διευκόλυνση σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί ο κάθε Πρόσκοπος κατά τη διήμερη δράση.

Το επιτελείο της Ομάδας  βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχών χρειαστείτε :

Δέσπω Λαζάρου 99 777 017,  Στέλιος Κουνναμάς 99 755 051

2018015 ΟΠ – Δήλωση Συμμετοχής 1ου Διήμερου