Αγέλη Λυκοπούλων – Επίσκεψη στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε πως το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στα πλαίσια του μηνιαίου μας προγράμματος, η Αγέλη μας θα επισκεφτεί την Υπηρεσία Ασθενοφόρων Λευκωσίας.

Στην επίσκεψη αυτή τα λυκόπουλα θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από τους ίδιους τους επαγγελματίες ποια στοιχεία πρέπει να λέμε όταν πάρουμε τηλέφωνο το 112. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να δουν πως είναι ένα ασθενοφόρο από μέσα και ποια είναι η διαδικασία που ακλουθούν οι επαγγελματίες όταν τους καλέσουν για κάποιο περιστατικό.

Για την δράση το κόστος είναι € 2 και καλύπτει το κόστος μεταφοράς. ( να προσκομιστεί την μέρα της δράσης )

Τα Λυκόπουλα, θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του Συστήματος μας η ώρα 14:00 με πλήρη προσκοπική στολή. Η δράση θα ολοκληρωθεί στις 17:00, ώρα κατά την οποία θα μπορείτε να πάρετε τα παιδιά σας από τον χώρο του Συστήματος.

Για την καλύτερη μας οργάνωση, παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 14/11/2018 αποστέλλοντας γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνο της Αγέλης ή μέσα από την Διαδικτυακή Ομάδα Γονέων Viber Group «ΑΓΕΛΗ 76» αναγράφοντας το όνομα του παιδιού σας (π.χ. Στέλλα Κ. Θεοδώρου).

Για περαιτέρω διευκρινήσεις παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Τηλέφωνο Αγέλης: 96 523 951

2018016 ΑΛ – Επίσκεψη στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων