Ομάδα Προσκόπων – Διήμερη Δράση στα Καμπιά

Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε για το Πρώτο Διήμερο της 76ης Ομάδας Προσκόπων Στροβόλου που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 07-08 Δεκεμβρίου 2019 και θα έχει τη μορφή πορείας και θα γίνει στην περιοχή Καμπιά.

O σκοπός του διημέρου είναι εκπαιδευτικός και θα δώσει την ευκαιρία στους προσκόπους να νιώσουν την εμπειρία της πορείας στη φύση και της γνωριμίας νέων τοπίων. Επίσης είναι η ευκαιρία για πρακτική εφαρμογή των όσων έμαθαν στις συγκεντρώσεις των προηγούμενων Σαββάτων.

Το τίμημα συμμετοχής στη δράση έχει οριστεί στα € 20 και περιλαμβάνει τη μεταφορά, τη διατροφή και τα υλικά προγράμματος. Παρακαλούμε όπως η δήλωση συμμετοχής  να συμπληρωθεί και να παραδοθεί στο επιτελείο της Ομάδας μέχρι την Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου 2019.

Οι πρόσκοποι πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα το Σάββατο 07 Δεκεμβρίου το αργότερο μέχρι τις 07:30π.μ. Η δράση θα λήξει την Κυριακή 08 Δεκεμβρίου στις 13:00μ.μ. ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από το Σύστημα.

Για εκπαιδευτικούς σκοπούς αλλά και προς διευκόλυνση σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί ο κάθε Πρόσκοπος κατά τη διήμερη δράση.

Το επιτελείο της Ομάδας  βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχών χρειαστείτε :

Α.Ο.Π. : Γιάννης Χαλκιάς – 96 354 183

2019202015 ΟΠ – Διήμερο Ομάδας Καμπιά