Χριστουγεννιάτικο Δείπνο Gala(da) ala 76

Όπως ήδη γνωρίζετε το Σύστημά μας γιόρτασε φέτος τα 60 χρόνια λειτουργίας του, τα 60 χρόνια προσφοράς και υπηρεσίας στην κοινωνία και τον τόπο μας. Για το σκοπό αυτό, για να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά των 60 χρόνων του Συστήματος μας, και για να αποχαιρετίσουμε με κάθε λαμπρότητα την χρονιά του 2019 σας περιμένουμε το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου στο Χριστουγεννιάτικο Δείπνο Gala(da) ala 76. Αυτό σημαίνει φυσικά εορταστικό προσκοπικό γλέντι και γι’ αυτό σας εγγυόμαστε ένα ξεχωριστό Σαββατόβραδο έτσι όπως μόνο οι Πρόσκοποι του Στροβόλου ξέρουν.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο κέντρο «Navarino the wine Lodge» στον Άγιο Ανδρέα από τις 19:30μ.μ. μέχρι τελικής πτώσεως. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα € 20,00 για ενήλικες και στα €10,00 για τα Λυκόπουλα, Πρόσκοπους, Ανιχνευτές και ανήλικα άλλα παιδιά που θα έρθουν μαζί σας. Στην τιμή περιλαμβάνετε μπουφέ, κυπριακό ποτό, γλυκά, φρούτα και φυσικά άφθονο κέφι. Θα υπάρχει ζωντανή μουσική από Κύπριους καταξιωμένους τραγουδιστές, χορός, διασκέδαση και κληρώσεις δώρων. Όσοι νηστεύετε έχουμε φροντίσει και για ‘σας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής θα τιμηθούν το Λυκόπουλο και ο Πρόσκοπος με τις περισσότερες παρουσίες και ήθος (προσκοπικό πνεύμα), η καλύτερη Εξάδα και Ενωμοτία για το πρώτο τρίμηνο, το καλύτερο λυκόπουλο, ο καλύτερος πρόσκοπος και ο καλύτερος Ανιχνευτής.

Παράλληλα όλα τα μέλη μας που θα παρευρεθούν θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για ένα δώρο έκπληξη μεγάλης αξίας.

Με την επιστολή μας αυτή εσωκλείουμε και δήλωση συμμετοχής την οποία παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε και αποστείλετε μέχρι το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου για την καλύτερη οργάνωση της όλης βραδιάς.

Είμαστε σίγουροι ότι θα αγκαλιάσετε την προσπάθεια μας αυτή που μοναδικό σκοπό έχει τη διασκέδαση και τη μεταξύ μας καλύτερη γνωριμία. Τόσο οι Βαθμοφόροι, όσο και η Επιτροπή Γονέων του Συστήματος θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας για να φωνάξουμε όλοι μαζί, δυνατά το ΤΣΙΚΑΛΑΚΑ, ΠΙΚΑΛΑΚΑ ΤΟΙΣ ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ !!!

2019202016 Χριστουγεννιάτικο Δείπνο Gala(da) ala 76.docx