Ομάδα Προσκόπων – Διήμερη Δράση Προσκόπων, 13-14 Απρίλιου 2024

Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε για το Δεύτερο Διήμερο της 76ης Ομάδας Προσκόπων Στροβόλου που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου 2024 και θα έχει τη μορφή πορείας και θα γίνει στην περιοχή Ταμασού.

O σκοπός του διημέρου είναι εκπαιδευτικός και θα δώσει την ευκαιρία στους προσκόπους να νιώσουν την εμπειρία της πορείας στη φύση και της γνωριμίας νέων τοπίων όπως επίσης και πρακτική εξάσκηση σε Πρώτες Βοήθειες, κλείνοντας έτσι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των συγκεντρώσεων του Σαββάτου που αφορούσε Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών.

Το τίμημα συμμετοχής στη δράση έχει οριστεί στα € 25 και περιλαμβάνει τη διατροφή, τα υλικά προγράμματος και το αναμνηστικό του διημέρου. Παρακαλούμε όπως η δήλωση συμμετοχής  να συμπληρωθεί και να παραδοθεί στο επιτελείο της Ομάδας μέχρι το Σάββατο 06 Απριλίου 2024.

Οι πρόσκοποι πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα το Σάββατο 13 Απριλίου το αργότερο μέχρι τις 08:00 π.μ. φορώντας περιβολή εργασίας (βλ. ατομικά εφόδια).

Σχετικά με την λήξη της δράσης, παρακαλούμε όπως οι Γονείς προσέλθουν στον χώρο για να παρακολουθήσουν την διεξαγωγή της άσκησης για τους Προσκόπους σχετικά με την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών, ως επέκταση των θεματικών Πρώτων Βοηθειών και Έρευνας & Διάσωσης. Η σχετική άσκηση θα γίνει την Κυριακή το πρωί γύρω στις 10:00 σε κοντινή περιοχή από την Λευκωσία και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Η τελική λήξη και αναχώρηση αναμένεται να είναι η ώρα 13:00.

 Για εκπαιδευτικούς σκοπούς αλλά και προς διευκόλυνση σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί ο κάθε Πρόσκοπος κατά τη διήμερη δράση.

Το επιτελείο της Ομάδας  βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχών χρειαστείτε.

20232024038 ΟΠ Διήμερο Ομάδας Προσκόπων – Πορεία