Εθνικές Επετειοί και Light it up Blue

Οι εθνικές επέτειοι πραγματοποιούνται για να τιμήσουμε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για τα ιδανικά της Πατρίδας, της Πίστης και της Ελευθερίας. Ως Πρόσκοποι, οφείλουμε να συμμετέχουμε με ενθουσιασμό, ζήλο και σεβασμό στις δράσεις με αυτό τον σκοπό.

Με την παρούσα επιστολή, σας ενημερώνουμε για το καθιερωμένο Εωθινό που πραγματοποιούμε για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Το πρωί της συγκεκριμένης ημέρας στις 06:00 π.μ. η μπάντα μας θα συγκεντρωθεί στο χώρο του Συστήματος μας από όπου και θα ξεκινήσει πορεία παιανίζοντας στον παλιό Στρόβολο.

Σας προσκαλούμε επίσης στην Λαμπαδηφορία που οργανώνει το Σύστημα μας για την Εθνική Επέτειο της 1ης Απριλίου.

Η λαμπαδηφορία θα ξεκινήσει στις 19:00 το απόγευμα της 1ης Απριλίου από τον χώρο του Συστήματος και αναμένεται να διαρκέσει μια ώρα. Της Λαμπαδηφορίας θα προπορεύεται η μπάντα του Συστήματος μας η οποία θα παιανίζει εμβατήρια.

Στις εν λόγω δράσεις είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, Λυκόπουλα, Πρόσκοποι, Ανιχνευτές (με πλήρη στολή), γονείς και φίλοι για να συμμετάσχετε. Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι όλα τα ανήλικα Μέλη θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα καθώς οι Βαθμοφόροι θα συμμετέχουν στην Μπάντα.

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε  ότι τα Σάββατα 23 και 30 Μαρτίου θα έχουμε κανονικά την συγκέντρωση μας στις 15:00 – 17:00.

  • Light it Up Blue:

Στις 2 Απριλίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό. Η Κύπρος κλήθηκε να συμμετάσχει στην εκδήλωση “Light it up Blue” για δέκατη-τέταρτη χρονιά η οποία διοργανώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διάφορα κτίρια και μνημεία της χώρας φωτίζονται με μπλε φώτα και τοποθετούν ενημερωτικό πανό.

Η μπάντα του συστήματος μας θα συμμετάσχει στην πιο πάνω εκδήλωση, στις 02 Απριλίου παιανίζοντας κατά την διάρκεια της πορείας που θα γίνει στη Λευκωσία στις 19:00 με εκκίνηση από την Βουλή των Αντιπροσώπων και τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας, τα οποία και θα φωταγωγηθούν.

20232024037 Εθνικές Επετειοί και Light it up Blue