Μεγάλο Παιχνίδι Ημέρας JOTA – JOTI 2019

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί μεγάλο παιχνίδι στον χώρο του Συστήματος μας, στα πλαίσια του J.O.T.A. – J.O.T.I., το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο το τρίτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου και φέτος θα είναι στις 18 – 21 Οκτωβρίου 2019.

Τι είναι το J.O.T.A. και J.O.T.I.:

Το J.O.T.A. (Τζάμπορι των Αιθέρων – Jamboree On The Air) – J.O.T.I. (Τζάμπορι στο Διαδίκτυο – Jamboree On The Internet) είναι μια ετήσια δράση στην οποία λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 1.000.000 Πρόσκοποι και Οδηγοί από κάθε γωνιά του πλανήτη μας και επικοινωνούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ραδιοερασιτεχνικούς σταθμούς (ασύρματοι) και μέσω εφαρμογών Διαδικτύου (Internet).

Τα Λυκόπουλα και οι Πρόσκοποι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν με θέμα το JOTA – JOTI και κυρίως να συνομιλήσουν με άλλα Λυκόπουλα και Προσκόπους αντιστοίχως σε ολόκληρη την Κύπρο μέσω των Αιθέρων (με Ασύρματους).

Ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού που διοργανώνεται, οι ώρες της συγκέντρωσης για το συγκεκριμένο Σάββατο θα αλλάξουν. Παρακαλούνται όπως όλα τα μέλη της Αγέλης και της Ομάδας προσέλθουν στο χώρο του Συστήματος η ώρα 14:00.  H λήξη της συγκέντρωσης θα τελειώσει στις 17:00 κανονικά.

2019202009 JOTA JOTI.docx