Εορταστικό Φεστιβάλ 60 χρόνων Συστήματος και Εναρκτήρια Πυρά για την χρονιά 2019 – 2020

Όπως ήδη γνωρίζετε το Σύστημά μας εορτάζει φέτος τα 60 χρόνια λειτουργίας του, τα 60 χρόνια προσφοράς και υπηρεσίας στην κοινωνία και τον τόπο μας. Για το σκοπό αυτό, για να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά των 60 χρόνων του Συστήματος μας, και για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά 2019 – 2020 σας περιμένουμε το Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, στο χώρο του Συστήματος μας.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα έχει για πρωταγωνιστή την Ιστορία του Συστήματος μας όπου τα μέλη μας και κατ΄επέκταση τα δικά σας παιδιά θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.  Σας καλούμε να έρθετε και να απολαύσετε μαζί μας αυτή την προσκοπική αναδρομή και σας εγγυόμαστε ένα ξεχωριστό Σαββατόβραδο έτσι όπως μόνο οι Πρόσκοποι του Στροβόλου ξέρουν.

Πρόγραμμα εκδήλωσης :

15:00 Άφιξη Λυκοπούλων, Προσκόπων και Ανιχνευτών
15:30 Αγιασμός
16:00 Ανάβαση
17:00 Άφιξη γονέων και Φίλων στο Σύστημα
17:10 Φεστιβάλ 60χρόνων
18:30 Εναρκτήρια Πυρά στο αμφιθέατρο μας
19:30 Λήξη Εκδήλωσης

Σας επισημαίνουμε ότι για τα παιδιά η Συγκέντρωση θα αρχίσει κανονικά στις 15:00 όπου μετά τα Τυπικά Έναρξης θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός.

Για την ασφάλεια των παιδιών και όλων των υπόλοιπων ατόμων στο Σύστημα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μας απαγορεύεται η στάθμευση εντός του χώρου του Συστήματος. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σας παραθέτουμε τους πιο κάτω εναλλακτικούς χώρους στάθμευσης :

  • Χώρος στάθμευσης Δημαρχείου Στροβόλου. Πρόσβαση στο σύστημα από το γραμμικό πάρκο. Περπάτημα περίπου 200 μέτρα. Το γραμμικό Πάρκο βρίσκετε ακριβώς πίσω από τον χώρο στάθμευσης.
  • Δημοτικός Χώρος στάθμευσης στα φώτα Δημαρχείου. Ο Χώρος βρίσκετε ακριβώς απέναντι σας όπως κατεβαίνετε από την οδό Περικλέους δίπλα από την παλαιά γέφυρα του Στροβόλου. Πρόσβαση στο σύστημα από το γραμμικό πάρκο. Περπάτημα περίπου 150 μέτρα. Το γραμμικό Πάρκο βρίσκετε ακριβώς πίσω από τον χώρο στάθμευσης.
  • Χώρος στάθμευσης καταστήματος CYTA. Ο χώρος βρίσκετε δίπλα από το κατάστημα της CYTA επί της Λεωφόρου Στροβόλου και απέναντι από την Αστυνομική διεύθυνση Στροβόλου. Πρόσβαση στο σύστημα από το γραμμικό πάρκο. Περπάτημα περίπου 150 μέτρα. Το γραμμικό Πάρκο περνά μέσα από τον χώρο στάθμευσης.
  • Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην μετάβαση σας με τα πόδια από και προς τον χώρο του Συστήματος μπορείτε να αφήνετε με το αυτοκίνητο τα άτομα στην πύλη του Συστήματος και κατόπιν να σταθμεύσετε όπως υποδεικνύετε πιο πάνω. Κατά την λήξη της συγκέντρωσης μας παρακαλούμε όπως μην σταθμεύετε κατά μήκος της οδού Αγίας Μαρίνας γιατί προκαλείτε κομφούζιο ακόμα και στην ομαλή κυκλοφορία της Λεωφόρου Στροβόλου.

Τόσο οι Βαθμοφόροι, όσο και η Επιτροπή Γονέων του Συστήματος θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας για να φωνάξουμε όλοι μαζί, δυνατά το ΤΣΙΚΑΛΑΚΑ, ΠΙΚΑΛΑΚΑ ΤΟΙΣ ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ !!!

2019202010 Εορταστικό Φεστιβάλ 60 χρόνων Συστήματος και Εναρκτήρια Πυρά για την χρονιά 2019 – 2020